AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ:

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ:

"IRKÇILIK BÜTÜN EHLİ KİTAP´TA YASAKLANMIŞTIR? ...

Genç MÜSİAD Kayseri Şubesince tertiplenen ´Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Buluşması´ konulu kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi? Toplantıya konuk olarak davet dilen Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, yapılacak referanduma ilişkin yaptığı değerlendirmede " Türkiye´de bölmeye çalışıyorlar. Eğer bizler bu oyuna düşersek hem tarihimize, hem de geleceğimize çok büyük haksızlık yapmış oluruz. Irkçılık aslında bütün ehli kitapta yasaklanmıştır?
Genç MÜSİAD Kayseri Şubesince tertiplenen ´Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Buluşması´ konulu kahvaltılı toplantı Raddison Blu Otelde gerçekleştirildi? Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız,Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel´in misafir olarak davet edildiği toplantı Kur´an-ı Kerim tilaveti ile start verdi?
Genç MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Osman Hızal´ın kısa selamlama konuşmasının ardından ilimiz iş dünyasının geleceği olan genç iş adamlarına hitap eden Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ülkemizin bölünmeye çalışıldığını ancak buna izin vermeyeceklerini vurgulayarak " Türkiye´de bölmeye çalışıyorlar. Yalnızca göz renginden dolayı toplumu kısmen bölebilenler, dini yapılardan ve etnik yapılar üzerinden çok daha hızlı bölebileceklerini biliyorlar. Eğer bizler bu oyuna düşersek hem tarihimize hem de geleceğimize çok büyük haksızlık yapmış oluruz. Irkçılık aslında büyük ehli kitapta yasaklanmıştır? ifadesini kullandı?
Sözlerinin sonunda 16 Nisan´da gerçekleştirilmesi planlanan referandum un bir parti meselesi olmadığını; ülkemizin istikbali ile ilgili bir konu olduğunun altını kalın çizgilerle çizen eski Bakan Yıldız "Türkiye´de istikrarı sağlamak zorunda olanlar milletin oylarıyla beraber iktidara gelen siyasi partilerdir ama siyasi istikrarı korumak zorunda olanlar yalnızca iktidar partileri değildir. O ülkenin muhalefet partileri, akademisyenleri, basın mensupları, STK´ları, sanayicileri, çiftçileri, esnafı ve tüccarı yani toplumun her kesimi siyasi istikrarın korunmasına borçludurlar" değerlendirmesinde bulundu?
Etkinlikte söz alan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel´de 16 Nisan´ın ülkemiz için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek istikrar ve güven ortamının devam etmesi için ?EVET? oyu verilmesi gerektiğine vurgu yaptı?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı