AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ,

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ,

?PKK TERÖRÜ YA BİTECEK, YA BİTECEK?

Ak Parti  Kayseri İl Teşkilatınca  hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile tekrarlanan   ?Nöbetçi Vekillik´ uygulamasında nöbet sırası  Enerji  ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı  - Kayseri Milletvekili  Taner Yıldız´da idi? Uygulama kapsamında  ilimiz sakinlerinin sorunlarını  dinleyip çözüm yolu arayan Yıldız  tertiplenen basın toplantısında  medya mensuplarının karşınsa çıktı. Yıldız ?Zeytin Dalı´ harekatına  dair yaptığı değerlendirmede ?Afrin´de terörün tamamen temizlenmesi, PKK´nın uzantılarının artık yerinde bitirilmesiyle ilgili hedefimiz hiçbir kesintiye uğratılmasızın devam etmektedir. Bu iş inşallah ya bitecektir ya da bitecektir." İfadesini  kullandı?

AK Parti İl Başkanığı´nda düzenlenen  ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması kapsamında  nöbet  tutan sırası  Enerji  ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı  - Kayseri Milletvekili  Taner Yıldız´medya mensuplarına ülke gündemine dair yaptığı değerlendirmede  Türkiye´nin şu anda birinci gündem maddesi olan Afrin ?Zeytin Dalı´ harekatında merkeze tamamen yaklaşıldığını  belirtti?  Güvenilk güçleri için yola döşenen tuzaklarda, bulundukları beldeyi terk etmek isteyen bir sivil aracın teröristlerce patlatıldığını anımsatan Yıldız, sivillerin de orada katledildiğini vurguladı?

Sözlerinin  devamında  sivillere gösterilen itinanın silahlı kuvvetlerce dikkatle devam ettiğini vurgulayan Yıldız, ancak teknoloji, İHA ve SİHA´lar vasıtasıyla yapılan tespitlerle, oradaki bir kısım sivillerin katledilmesinde özellikle PKK uzantısı olan PDY ve YPG´nin orada bulunduğu tespit edildiğinin altını  çizerek "Afrin´de terörün tamamen temizlenmesi, PKK´nın uzantılarının artık yerinde bitirilmesiyle ilgili hedefimiz hiçbir kesintiye uğratılmasızın devam etmektedir. Bu iş inşallah ya bitecektir ya da bitecektir. Başka bir alternatifi kalmamıştır. Türkiye bu kamburuyla beraber daha uzun süre gitmek niyetinde değildir. 35 yıldan beri taşınan bu kambur inşallah azalmış olacaktır. Türkiye ilerlerlemesine, büyümesine ve gelişmesine koşar adım inşallah devam edecektir." ifadesini  kullandı?

Enerji ESKİ Bakanı ve Kayseri Milletvekili  Yıldız Türkiye´de ve Kayseri´de FETÖ ile ilgili davaları yakından takip ettiklerini de belirterek  ?Fetöcülerinde bu topraklarda  kökü kurutulacak? diye konuştu?

Yıldız sözlerinin sonunda MHP ile varılan ?Cumhur İttifakı´nın önemine de vurgu yaparak  ?Bu ittifak sonsuza değin sürecek değil . Ancak ülkemizin bekası  için  güç birliği yapan iki parti birlik içinde  güçlükleri aşarak, ülkemizi  her türlü  düşmandan temizlemek için omuz omuza mücadele etmeye devam edecektir?  dedi?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı