AK PARTİ KAYSERİ´DEN

AK PARTİ KAYSERİ´DEN

BİRLİK BERABERLİK MESAJI?

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ?Teşkilat Toplantıları´ devam ediyor. Ak Parti İl Başkanlığı önceki gün gerçekleştirilen ?Aday Tanıtım´ törenin ardından Teşkilatlarda şimdiye kadar görev yapanlara teşekkür yemeği verildi. Yemeğe AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe´de katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanvekili Şükrü Karatepe, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknolojileri Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis Atçı, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl ve İlçe Belediye Başkan adayları ve il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, coşkulu bir kalabalıkta gerçekleştirdikleri aday tanıtım toplantısının önemine teşekkür ederek ?Aday Tanıtım toplantımıza gelerek bizleri destekleyen siz değerli parti teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum Bu günkü toplantı yaptığımız salondaki doluluk ve coşkudan dolayı il başkanlığında çalışan herkese teşekkür ediyorum. Malum bu süreci iki aydır bugüne getirebilmek sizlerin sayesinde oldu. Bizim niyetimiz halis Kayseri de güzel işler yapacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ise ?İl teşkilatımız önderliğinde bugün adeta Kadir Has Kültür Merkezimizi hınca hınç doldurarak adaylarımızı bağrınıza bastınız. Sizlere minnettarız. Kayserimize her zaman olduğu gibi bugün yakışanı yaptınız? Birliğimizi beraberliğimizi bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz? ifadesini kullandı?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı´da ? Programlara katılanlara teşekkür etti. Atçı; inşallah bugünkü program tüm ilçeleri kazanacağımızın nişanesi olacak inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler kardeşlik şuuru ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler Milletvekilleri olarak hizmetinizdeyiz. SKM nin bizlere vereceği görevle hep birlikte çalışacağız? dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer´de, ?Önemli bir günü gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum emeklerine sağlık. Bugüne kadar görev yapmış Mustafa Çelik olmak üzere hepsine teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum? şeklinde konuştu?

Programda son olarak konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ?Bende emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Pazar evlerinizde oturmak varken, hanım kardeşlerimiz çocukları ile vakit geçirmek varken, gençlerimiz kafelerde oturmak varken neden buradayız? Bizim bir derdimiz var. Elhamdülillah böyle bir derde bizi başkanımız müptela etti. Vatan derdinden, bayrak derdinden, ezan derdinden rabbim bizi uzaklaştırmasın. Teşkilatımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum? diye konuştu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı