AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI OKANDAN´DAN

AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI OKANDAN´DAN

İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU´NA ?BABALAR GÜNÜ´ HEDİYESİ?

Başkanı Şaban Çopuroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri´ ne AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ?Babalar Günü´ vesilesiyle İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri´ ne hediye takdiminde bulundu?

Ak Parti İl Başkanı Başkanı Şaban Çopuroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri´ ne ?Babalar Günü´ hediyesi takdim ederek vefa örneği sergileyen AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan yaptığı değerlendirmede " Babalar günü vesilesiyle teşkilatımız için gece gündüz demeden emek sarf eden başta İl Başkanımız Sn. Şaban Çopuroğlu olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimize günün anlam ve önemini belirten bir hediye takdiminde bulunduk. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, Her türlü çileye göğüs geren, Ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan ve çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak adına özveriyle çaba sarf eden Babalarımızın Babalar gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Bir ömür boyu evlatlarını yetiştirmek adına maddi ve manevi fedakârlıklarda bulunan, tecrübeleri ile çocuklarının hayatlarına ışık tutan, eli öpülesi babalarımızı sadece bir gün değil her gün hatırlayıp, ziyaret etmek hayır dua´ larını almak bizlerin babalarımıza karşı en büyük sorumlulukları arasındadır. Bizler de toplum´ un en ufak birimi olan aile çatısı altındaki babalarımızı bu önemli günlerinde hep hatırlamak hem de mutlu etmek adına hediye takdiminde bulunarak babalar günlerini tebrik ettik? ifadesini kullandı?

Hediye takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Ak Kurmaylar sergiledikleri birlik beraberlik görüntüleri ile teşkilatlara örnek oldular?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da