AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞI

AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞI

5. KADIN KOLLARI OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ?

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi  Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki´nin de iştiraki ile gerçekleştirildi? Bakan Özhaseki  kongrede  Ak Kadınlara  yönelik gerçekleştirdiği  konuşmada   Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun "FETÖ´nün bir numaralı siyasi ayağı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır" sözlerine cevap vererek  " Gülelim diye mi söylüyorlar, merak ediyorum. Gülelim diye söylemedikleri kesin ama bir algı operasyonunun peşindeler" değerlendirmesinde bulundular?

"ALGI OPERASYONUNUN PEŞİNDELER?

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi? Toplantıya  onur konuğu olarak  iştirak eden   Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet Özhaseki, Akkadınlara  hitaben yaptığı  konuşmada  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun "FETÖ´nün bir numaralı siyasi ayağı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır" sözlerine sert tepki göstererek, "Bu hain terör örgütlerine destek verenlerin konuşmalarını anlamakta güçlük çekiyoruz. Gerek Mecliste, gerekse Meclis dışında bu terör örgütlerine destek veren konuşmalar yapan özellikle ana muhalefet ve onun yanındaki PKK´nın siyasi uzantılarının söylediklerini anlamakta güçlük çekiyoruz. PKK´ya destek verenleri görevden alıyoruz, ilk bağıran bizim ana muhalefet oluyor. FETÖ ile büyük bir mücadele veriyoruz ama onlara destek çıkan ne yazık ki ana muhalefet oluyor. Sonrada çıkıyorlar ´En büyük FETÖ´cü Cumhurbaşkanı´ gibi abes bir laf ediyorlar. Gülelim diye mi söylüyorlar, merak ediyorum. Gülelim diye söylemedikleri kesin ama bir algı operasyonunun peşindeler. Özellikle Kılıçdaroğlu´nun iş başına gelmesiyle beraber CHP´de bir tavır değişikliği oldu. Eskiden ulusalcı çizgisinde olan bir Deniz Baykal vardı, gittikten sonra her şeye müsait olan bir CHP geldi. İşler ve güçleri algı olmaya başladı" değerlendirmesinde bulundu?

Kocasinan İlçe Başkanlığı 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi sonucunda tek liste ile  sandığa giden  Selvi  Karahan  yeni  başkan  olarak göreve geldi? 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı