AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ

AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ

ELİTAŞ: ?İLLET İTTİFAKI MUTABAKAT SAĞLAYAMAMIŞTIR?

AK Parti Kocasinan ilçe danışma meclis toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi toplantıda konuşan milletvekili Mustafa Elitaş illet ittifakı Kayseri de tam bir mutabakat sağlayamamıştır dedi.

İl kültür ve turizm müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen Toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Hülya Atçı Nergis, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan Ve Kocasinan bölgesinde bulunan muhtar adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Programın açılışında konuşan Kocasinan ilçe başkanı Hüseyin Okandan, göreve geldiği günden bugüne yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Okan dan şöyle konuştu. 12 yıl önce gençlik kollarımızdan başlamış olarak gönlümüzle yola çıktığımız yerde bugün ilçe başkanlığı görevine getirildim, gençlerimize güvendik güvenmeye de devam edeceğiz Kocasinanımız bir aile bu davaya gönül vermiş herkes bizim gönül yoldaşımızdır.

Kocasinan belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu. bu şehirde yaşayan ihsanlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz gece gündüz demeden şehrimize hizmet etmeye çalıştım bizlere inanan güvenen herkese faydalı olabilme gayretindeyiz sayın cumhurbaşkanımızın takdiriyle yeniden sizlerin karşısındayız inşallah 31 martta sandık milletin önüne geldiğinde bir kez daha sizlere hizmet için bir dönem daha sizlerin oyunu istiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak ve yeni projeler için yoğun bir çaba ile gece gündüz çalışıyoruz özellikle çözüm merkezimizde 400 bin nüfusun istek ve taleplerini yerine getirebilmek için çözüm merkezimizi kurduk oldukça faydalı bir birimimiz 7/24 çalışan bir belediye olarak sizlerin hizmetindeyiz.

Büyükşehir belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç´da sevdamız Kayseri diyerek şöyle konuştu. Biz bir birimime sahip çıkacağız ben kültürünü unutup biz kültürüyle hareket edeceğiz inşallah büyükşehir olarak tüm belediyelerimizin bütçesi bütçemiz personeli de personelimiz olacak ,istişare ve ortak akıl olmazsa olmazımızdır. Kayserimiz de tek ses tek nefes olacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın bugüne kadar yaptığımız çalışmaları daha da artıracağız marka şehir olan kayserimizi daha ileriye taşıyacağız üniversite şehrimiz Türkiye ye ışık saçacak. Özellikle vatandaşlarımızın beklentilerini yapma konusunda gayret göstereceğiz cumhurbaşkanımızın beklentisi olan rekoru inşallah Kayseri de kıracağız dedi.

AK parti il başkanı Şaban Çopuroğlu´da tüm teşkilat ve partililere iğlilerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu. Tüm sıkıntıların üstesinden birlik içerisinde çıktık inşallah 31 Mart seçimlerinde de birlikteliğimiz güçlenerek devam eder ve daim olur. Kocasinanda özellikle kadın kollarımızın önemi daha fazla olduğu aşikar bu yüzden kadınlarımıza çok iş düşüyor bundan sonraki süreç de sıkmadık el bırakmayacağız.

Milletvekili Taner Yıldız´da iyi parti seçmenine seslenerek iyi parti içerisindeki iyi niyetli vatanını seven bir kısım arkadaşlara sesleniyorum siz isteseniz de istemeseniz de şuanda Hdp´ye oy verilmesinin destekçisi oldunuz böyle bir vebale girmeyin CHP ile ittifak yapıyorsunuz ama Hdp ile flort ediyorsunuz dedi.

Milletvekili Mustafa Elitaş´da 16+ 1 de bizim sıkıntımız gözükmüyor diyerek illet ittifakı Kayseri´de tam bir mutabakat sağlayamamıştır dedi. Elitaş şöyle konuştu. sayın Bahçelinin dediği zillet ittifakı Kayseri de mutabakat sağlayamamıştır. Yeni kapı ruhundaki birlik beraberliği kavrayamayanlar bizim cumhur ittifakının niye başarılı şekilde gittiğini kavrayabilmiş değil, çünkü 15 temmuz hain darbe girişimi Türkiye yi bölme parçalama ve bekasını yok etme hareketiydi. Venezuella da ki hadiseyi iyi görmek gerekir, 15 temmuzda fethulahın köpeklerini alet edip onlarını haşhaşilerini alet edip 15 temmuzda taşeron olarak kullanmaya çalışanlar milletin gögsünü siper etmesiyle darma duman oldular, o yüzden 31 mart seçimleri çok önemlidir o yüzdendir ki bu seçimlerin beka seçimi olduğunu söylüyoruz.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı