AK PARTİ KOCASİNAN´DA DANIŞMA TOPLANTISI

AK PARTİ  KOCASİNAN´DA DANIŞMA  TOPLANTISI

ÖZHASEKİ ?SEÇİME HAZIRLIKLI TEK PARTİ AKPARTİDİR?

İl binasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil Büyüknalbant, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve teşkilat mensupları katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, yaşanan şu dünyanın bir mücadele dünyası olduğuna değinerek, "Bu mücadeleyi iyilerle, kötüler mücadelesi olarak, yani hak, batıl  mücadelesi olarak görüyorsak, tavır almalıyız. Bir yerde olmalıyız. Neresi olmalı o yer? Elbette ki iyilerle beraber olmalıyız.  İyi olarak ne biliyorsak, onu yapmalıyız. İyi düşündüğümüzü söylemeliyiz. İyi hareket etmeliyiz. Neticesini de inşallah iyi görürüz diye ümit etmeliyiz. Onun için bu mücadeleyi verdiğimizi düşünüyoruz.   Değerli kardeşlerim, hepinizden Allah razı olsun. Şimdiye kadar çıktığımız her yolda sizler vardınız, inşallah bundan sonra da sizler olursunuz. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlere tek hazırlıklı parti var. O da biziz. Yarın çalışma var dendiği zaman tek hazırlıklı parti var yine biziz. Çünkü biz iyiliği istiyoruz. Doğruluğu istiyoruz. Bu ülkedeki insanlarımızın refahını istiyoruz. Bu ülkenin güçlenmesini, bunun sonucunda da dünya mazlumlarının yüzünün gülmesini istiyoruz." İfadelerini  kullandı?

1 Kasım seçimlerine de değinen Özhaseki, "Seçimler için yakında bir liste belirlenecek. İnşallah en doğru şekilde liste belirlenir. Yeniden vatandaşlarımızın karşısına çıkar ve oy isteriz. Bu seçimlerde hayırla neticelenir diye temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç da Ak Parti iktidarı boyunca genel seçim anlamında 3 defa seçim yaptıklarını ifade ederek, "Daha önceki yıllara baktığımızda, 1973 ve 1980 yılları arasında, 7 yıl içerisinde  6 kez seçim olmuş. Yani istikrasızlık ve yoklukların koalisyon dönemlerine geldiğini çok daha iyi biliyoruz. Bir partinin tek başına iktidara gelmesi, istikrarın sürmesi demektir. Bizlerde bu istikrarın devam etmesi için Kayseri de, bir önceki seçim 5 milletvekili çıkardığımız vekil sayımızı, 1 Kasım seçimlerinde 8-9´a yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. " değerlendirmesinde bulundu?

Konuşmaların ardından teşkilat mensupları ile görü alış verişinde bulunuldu.   



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı