AK PARTİ MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU,

AK PARTİ MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU,

"AİLEYE SAHİP ÇIKACAK PROJELER YAPIYORUZ"

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı´nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Fatih Mahallesindeki toplantıda vatandaşlara bir projesini daha açıkladı.

31 Mart´taki yerel seçimler kapsamında çalışmalarını ara vermeden sürdüren Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve partililerle birlikte Mimarsinan Fatih, Dere ve Kayapul mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ?Yerel seçimler en az genel seçimler kadar önemli. Yerel seçimlerde güçlü olarak çıkan sandık sonuçları, Türkiye´nin tamamında Cumhur İttifakının nasıl kabul gördüğünü herkese göstermek için bir vesile olacak.? dedi.

Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, coşkulu kalabalığın konuşmasını sık sık tezahüratlarda kestiği toplantıda, ?Bizim örneğimiz Mimarsinan. Allah´ın izniyle hiç durmadan çalışacağız.? ifadesini kullandı. İlk olarak acil ihtiyaçlardan başlayarak belediye bütçesini yatırıma dönüştüreceklerini belirten Başkan Palancıoğlu, ?İnşallah Melikgazi Belediye Başkanı olduğumda ülkemizdeki sorunlara çözüm üretebilecek ve örnek projeler yapacağız.? şeklinde konuştu.

Palancıoğlu, Talas´ta 5 yıllık sürede örnek çalışmalar yaptıklarını anlatarak şunları söyledi: ?İşin doğrusu onların reklamını yapmadık. Bunlardan bir tanesi Türkiye Belediyeler Birliği ile ülkemizdeki ilk uygulama projesini yaptık.?

Melikgazi´de farklı ve güzel işlere imza atacaklarını kaydeden Palancıoğlu, ?Aile yapımıza sahip çıkacak projelerimiz var. Çocuklarımız için atölyeler kuracağız. Yetenek, fikir, resim, müzik, spor merkezleri gibi. Bu sayede yarınlarımız olan yavrularımızı sanal ortamın kötü alışkanlıklarından kurtarmış ta olacağız.? diye konuştu.

Palancıoğlu, Melikgazi için bir proje daha açıklayarak şöyle konuştu: ?İnternet üzerinden el ürünleri satış merkezi. Ticaret şehri Kayserimizde internetten ticaret yapan sayısı çok az. Adam bir yazılım yapmış çatır çatır mal satıyor, Kayseri´nin ihracatından daha fazla para kazanıyor. Biz göreve geldiğimizde Talas´ta verdiğim sözü burada gerçekleştirip internet üzerinden Türkçe, İngilizce ve Arapça satış yapılacağı, sizlere üreteceğimiz ürünleri satacağız. Evde oturduğunuz yerden para kazanacaksınız. Kadınlarımıza amcalarımıza eğitim verip el ürünleri yaptıracağız. Malzeme ve makine desteğiyle ürettireceğiz. Belediye olarak ürünleri paketleyip internetten satacağız. Hem siz kazanacaksınız, hem belediyemiz. Bu, Türkiye´de bir ilk olacak. Bunun gibi birçok projemiz var. Esnafımız için Ticaret Odasıyla birlikte ?Esnaf Masası´ kuracağız. Elinde biraz parası olan bir bakıyorsunuz kafe, çiğköfteci gibi işyerleri açıyor. Bir süre sonra o işyeri el değiştiriyor. Böyle olmaz. Esnafımız belediyeye başvurup ticaret yapabileceği alanlara yönlendirilerek işyeri açacak.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı