AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE,

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI ÜLKE,

?YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ?

Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve yönetim kurulu üyeleri medya grubumuzu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verip, çalışmalarının kamuoyuna aktarılmasında sağlanan katkıdan dolayı şükranlarını sundular? Ziyarette haber ekibimize çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Ülke ?Hemen hemen her gün sahadayız, STK ziyaretleri, mahalle teşkilatları ziyaretleriyle yarın seçim varmışçasına her gün çalışıyoruz? ifadesini kullandı?

Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından karşılanıp ağırlanan Ak Parti  Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Başkan Yardımcıları Mehmet Çiftçi ve Ahmet Yıldız çalışmalar  hakkında bilgi  verip, bu çalışmaların  kamuoyuna aktarılması noktasında sağlanan desteğe  teşekkür ettiler?

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Ülke, ilk başta görev aldıklarında ilçe teşkilatında büyük değişim yaparak risk aldıklarını ve çalışmalarının beklediklerinden daha iyi gittiğini belirterek ?Hemen hemen her gün sahadayız, STK ziyaretleri, mahalle teşkilatları ziyaretleriyle yarın seçim varmışçasına her gün çalışıyoruz. Bu anlamda da basın yayın kuruluşlarının önemini bildiğimiz için hem diyalogu sağlamak açısından hem de çalışmalar hakkında karşılıklı istişareler etmek açısından ziyaret ediyoruz.? Değerlendirmesinde bulundu?                  

İlçe Başkanı Ülke sözlerinin devamında;  ?Önümüzdeki Pazartesi ve Salıdan itibaren her gün bir mahallede olacağız.81 mahallemiz var, hepsine bende bizzat katılacağım. Benimle beraber, mahallenin koordinatörü, başkan yardımcısı ve mahalle başkanımızla beraber ziyaretlerimizi yapacağız. Normalde bu seçim dönemi yapılan çalışmaydı. Ama mademki dediler teşkilatlar gençleşti, genç olmamızından dolayı daha çok koşacağız. Bize bu görevi verdiyseler, biz de koşmak zorundayız. Pazartesinden itibaren her gün bir mahallemizde toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.? ifadesini kullandı?

Geçen hafta itibariyle ilçe danışma meclisi toplantılarını iki konsept halinde yaptıklarını belirten İlçe Başkanı Ülke, toplantılarımızı daraltılmış ve genişletişmiş olarak bütün teşkilat birimleriyle yaptığımız. Genişletilmiş olarak geçen hafta yaptığımız meclis üyelerimizle yaptığımız danışma toplantımız vardı. İlçe belediye başkanımız, meclis üyelerimizin tamamını kapsayan şekilde bir toplantı düzenlendi. Katılımın çok yoğun olması teşkilatımıza ve diğer birimlere olan desteği gösterdi. Bu destek ayrı olarak bize bir sorunlulukta katıyor. Bu uyumu devam ettirmek zorunda olduklarının altını çizdi.  



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı