AK PARTİ MELİKGAZİ TEŞKİLATI

AK PARTİ MELİKGAZİ TEŞKİLATI

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ


AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından yönetim kurulu üyeleri ve aileleri teşekkür yemeğinde bir araya geldi.
Birlik ve beraberlik yemeğine, AK parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, İlçe Koordinatörleri Halil Büyüknalbant ve Hasan Köksal, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Keşoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, böylesine güzel bir organizasyonda, Melikgazi ilçe teşkilatı ve aileleri ile bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bu tür organizasyonlar teşkilatların diri kalması, birlik ve beraberliğin daha da artması açısından önemlidir. Melikgazi ilçe teşkilatımız 1 Kasım seçimlerinde kendilerine yüzde 70 gibi bir hedef belirleyerek, bu işi ne kadar ciddiye aldıklarını hissettirdiler. Hedeflerini tam anlamı ile yakalayamasalar da, kendilerine yakışanı yaparak, yüzde 67 gibi bir oy oranı elde ettiler. Bir daha ki seçimlerde hedeflerini de geçeceklerine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu da, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde büyük bir fedakarlık örneği gösteren, yönetim kurulu üyelerinin eşlerine teşekkür ederek sözlerine başladı. 7 Haziran seçimlerinde halkın verdiği mesajı en iyi şekilde aldıklarını ve derslerine çok güzel çalıştıklarını belirten Kadıoğlu, "1 Kasım seçimlerinde bizlerin başarılı olmasının tek sebebi vardı, o da halkın verdiği mesajı çok iyi anladık. Bunun sonucunda da başarıyı elde ederek, yeniden tek başına iktidara geldik. Bu başarıda yüzde 70 hedefimize ulaşamadık fakat, yüzde 67 oy oranı ve 51 bin oy alarak partimizin bir milletvekili daha fazla çıkarmasına katkıda bulunduk. Bu da bizim hedefimize bir nebzede olsa ulaştığımız gösterir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Melikgazi İlçe Başkanı ve ekibine teşekkür ederek, "Yönetim kurulu üyelerimizin cefakar ve fedakar eşlerine de canı gönülden teşekkür ediyorum. Seçim döneminde onların da büyük desteklerini hissettik. Eşlerinin bu vatan, bu millet ve geleceğimiz için çalıştıklarını düşünerek anlayışla karşıladılar. İşte bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde başarı geliyor. Teşkilatımıza başarılarının devamını diliyor, yapacakları çalışmalarda Allah yar ve yardımcıları olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.
Yapılan konuşmaların ardından, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe yönetim kurulu ve eşleri ile birlikte yemek yedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı