AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇAĞAN

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇAĞAN

İLÇE TEŞKİLATLARINDAN DESTEK ALDI?

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti´den milletvekili aday adaylığını açıklayan Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan ilçe belediye başkanları ve parti teşkilatlarını ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulunup destek aldı?

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan 24 Haziran seçimleri öncesi seçim gezilerinde rotayı ilçelere çevirdi. Deniz Çağan ilçe ziyaretlerine Bünyan ile başladı. Partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Çağan´ı AK Parti İlçe Başkanı Özkan Altun ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ile partililer ağırladı?

Ziyarette konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Çağan´ın 27. Dönem milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek, ?Kendisine başarılar diliyorum? dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Özkan Altun ve parti teşkilat üyeleri de ziyaretlerinden dolayı Çağan´a teşekkür ederek, ?Allah yolunu açık etsin? temennisinde  bulundular?

Çağan´ın bir sonraki ziyaret noktası Sarıoğlan ilçesi oldu. AK Parti Sarıoğlan İlçe Teşkilatı ziyaretinde, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Özyurt tarafından karşılanan Deniz Çağan daha sonra Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut´u makamında ziyaret etti.

Başkan Yusuf Akbulut ziyarette yaptığı konuşmada, Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan ile eskiye dayalı bir dostluğu olduğunu belirterek, ?Genç nesillerin artık ülke yönetiminde yer alması gerekir. Sarıoğlan olarak üzerimize düşeni yapacağız? dedi.      

Gün boyu süren ziyaretlerin bir sonraki adresi Akkışla ilçesi oldu. AK Parti Akkışla İlçe Teşkilatı´nı ziyaret eden Aday Adayı Deniz Çağan, Hayrullah Dündar ile bir araya geldi. Çağan ziyarette yaptığı konuşmada, Anavatan Partisi ile başlayan siyasi hayatının, kuruluşundan bu yana AK Parti ile devam ettiğini kaydetti?                                                                              

Deniz Çağan daha sonra Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül´ü ziyaret etti. Çağan´ı mecliste milletvekili olarak görmeyi arzu ettiklerini kaydeden Başkan Ergül, ?Seçimler ülkemiz için hayırlı olsun? ifadesini kullandı.

Yoğun geçen ilçe ziyaretleri Özvatan ile son buldu. AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Nasip  Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan´a başarı dileyerek, ?Transfer milletvekili istemiyoruz. Teşkilatımızı, Kayserimizi, ilçemizi bilen bir vekilimizin seçilmesini istiyoruz. İthal vekil istemiyoruz? şeklinde konuştu.                            


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı