AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇAĞAN

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇAĞAN

İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi gezilerini aralıksız devam ettiriyor. Çağan, bu kez de Felahiye, Pınarbaşı, Sarız ve Hacılar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Kayseri´de yaşayan yaklaşık 250 bin Yozgatlı hemşehrilerinin de desteğini yanına alarak 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti´den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan, seçim gezilerine devam ediyor.

Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan, sabahın erken saatlerinde başlayan gezilerine Felâhiye ilçe teşkilatını ziyaret ederek başladı. Çağan, ilk olarak AK Parti Felahiye İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir ile bir araya geldi. Kingir, Deniz Çağan´ın aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, ?Memleketimiz ülkemiz için Allah yolunuzu açık etsin? dedi.

Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan ise, Felahiye ilçesini ve ihtiyaçlarını iyi bildiklerini belirterek, sıcak ilgisinden dolayı Kingir´e teşekkür ederek, Felahiye bizim sürekli ziyaret ettiğimiz ilçelerden bir tanesidir? diye konuştu. 

Daha sonra Felahiye Belediyesi´ne geçen Deniz Çağan, Başkan Vural Coşkun ile bir araya geldi. Başkan Coşkun da Çağan´ın hizmet yarışı içerisinde yer almasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ?Böyle bir hizmet yarışında ben de varım dediğiniz için ben mutlu oldum. İnşallah Meclis´te çalışmalarınıza da şahit oluruz? dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan daha sonra, AK Parti Pınarbaşı İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Türkay Kara ziyarette yaptığı konuşmada, Çağan´ı yakından tanıdıklarını belirterek, ?Aday olmanız bizleri onurlandırıyor. Gururlandırıyor. En önemlisi de halktan birisi olmanızdır. Desteklerimiz sizinle? dedi.

Çağan ardından Sarız ilçesine geçerek, partisinin ilçe başkanı Hulusi Kara´yı ziyaret etti. Kara, tüm milletvekili aday adaylarının değerli olduğunu belirterek, ?Teşkilatımız adına size başarılar diliyoruz? diye konuştu.

Oldukça yoğun geçen seçim gezilerinde son nokta Kayseri´nin metropol ilçelerinden Hacılar oldu. AK Parti Hacılar İlçe Teşkilatını ziyarette Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, belediye başkan yardımcısı Bilal Özdoğan, ilçe başkan vekili Bekir Tuğrul ve partililer yer aldı.

Ziyarette konuşan AK Parti Hacılar ilçe başkanvekili Bekir Tuğrul, aday adayı olarak hizmet yarışında yer alan Deniz Çağan´a başarı dilerken, Başkan Doğan Ekici ise, kendisinin güzel hizmetlere imza atacağına olan inancını dile getirdi.

AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Deniz Çağan ise, mesleği gereği ilçelerin tüm sorun ve ihtiyaçlarına hakım olduklarını belirterek, bu yarışta yer alan diğer aday adaylarına da kolaylık diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı