AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ELİTAŞ:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ELİTAŞ:

?DİN KİSVESİ ALTINDA TERÖRE DESTEKLEYENLERİ MİLLETMİZ GÖRECEK?

   AK Parti Kayseri milletvekili adayları 1 Kasım´da gerçekleştirilecek Genel Seçimlere yönelik olarak yürüttükleri ziyaretlere hız kesmeden devam ediyorlar? Bu kapsamda Yoğunburç ve Hunat bölgelerinde bulunan esnafları ziyaret eden Vekil adayları Mustafa Elitaş ve Sami Dedeoğlu onlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinlediler? Ziyaretler esnasında konuşan Elitaş Vatandaşın kendilerine çok büyük teveccühü olduğunu vurgulayıp ?Terör örgütü ve terör örgütü yandaşları hem siyasi parti olarak hem de medya grubu olarak destekleyenleri şiddetle, lanetle ve nefretle kınıyorum. İnşallah milletimiz din kisvesi altında terörü destekleyenleri muhakkak görecektir? değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş ve Sami Dedeoğlu, 1 Kasım seçimleri için geri sayım sürerken seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında Yoğunburç ve Hunat bölgelerinde bulunan esnafları ziyaret eden Elitaş ve Dedeoğlu, esnaflarla sohbet edip dertlerini dinlediler?
Çalışmaları değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, vatandaşların kendilerine olan ilgisinin bir önceki seçime göre daha fazla olduğunu söyleyerek, ?Melikgazi İlçe Teşkilatı başkanımızın başkanlığında Hunat Cami civarını geziyoruz. Gerçekten vatandaşlarımızın çok büyük bir teveccühü var. 7 Haziran seçimlerinin fevkalade fevkinde. İki katı daha ilgi ve alaka olduğunu görüyoruz. Bize ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların desteklerini bekliyoruz. Desteklerinin sonuçları inşallah ülkemize faydalı olur temennisindeyiz? değerlendirmesinde bulundu?
Elitaş sözlerinin devamında terörü lanetleyip, teröre destek verenleri kınayarak ?Terör örgütü ve terör örgütü yandaşları hem siyasi parti olarak hem de medya grubu olarak destekleyenleri şiddetle, lanetle ve nefretle kınıyorum. İnşallah milletimiz din kisvesi altında terörü destekleyenleri muhakkak görecektir. Onlarla ilgili kanaatlerini oluşturacaktır? ifadelerini kullandı?
Elitaş ve Dedeoğlu´nun esnaf ziyaretlerinde Melikgazi İlçe teşkilatı mensupları da hazır bulunarak vekil adaylarına refakat ettiler?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı