AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NERGİS:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NERGİS:

?İSTİKRAR İÇİN HERKES SANDIĞA GİTMELİ ?

   1 Kasım Genel Seçimleri için geriye sayım sürerken partiler sandıktan en yüksek oyu çıkartabilmek adına seçmen ziyaretlerine devam ediyorlar? Bu kapsamda Melikgazi İlçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Milletvekili Adayları İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis ve Avşar Aslan esnafın istek ve taleplerini dinleyip, destek istediler? Ziyaretlerde konuşan Ak Parti listesini tek kadın vekil adayı Hülya Atçı Nergis yaptığı değerlendirmede ?İstikrarın devamı için herkes sandığa gitmeli? diyerek seçmenlere mutlaka oyunuzu kullanın çağrısı yaptı?
Ak Parti Milletvekili adayları İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis ve Avşar Aslan seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi ilçesi sınırları içinde konuşlu bulunan Gürpınar, Gesi ve İldem mahallelerinde faaliyet gösteren esnaflara ziyaretlere bulunup, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler.
Seçim çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren Ak Parti listesinde yer alan tek kadın aday Hülya Atçı Nergis 1 Kasım seçiminde herkesin sandığa gitme çağrısında bulunarak ?Melikgazi İlçe Teşkilatımızla beraber seçim çalışması yapmaktayız. Önemli bir dönemde arkadaşlarımızla beraber yürüyoruz. Halkın çok büyük teveccühünü görüyoruz. Mutluyuz, heyecanlıyız. İnşallah 1 Kasım´da büyük çoğunlukla sandıktan çıkacağız ve bu belirsizlik ortadan kalkacak. İri ve diri olacağız. Ülkenin istikrarı için herkesi sandığa davet ediyoruz? ifadesini kullandı?
Bir diğer aday İsmail Tamer ise 1 Kasım seçiminin önemini vurgulayarak ?Seçim çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Halkın büyük bir teveccühüyle karşılandık. Allah hepsinden razı olsun. Ak Parti bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yine tek başına iktidara gelecek. Ülkenin gelişmesine katkı sağlayacaktır. 1 Kasım seçimleri çok önemli hem terör belasını ortadan kaldırmak adına hem de ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarını bozmamak adına bir kasım seçiminin önemi büyük? değerlendirmesinde bulundu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı