AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TAMER:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TAMER:

?ALLAH´IN İZNİYLE BU ÜLKENİN BAYRAĞINI İNDİRTMEYECEĞİZ ?

   AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, ilçe sakinlerinin dilek ve şikayetlerini dinledi? İlçe sakinlerinin bir an evvel terörün sona erdirilmesi için gerekenlerin yapılması yönündeki isteklerine ?Allah´ın izniyle bu ülkenin bayrağını indirtmeyeceğiz, bu ezanları dindirtmeyeceğiz ? şeklinde karşılık veren Tamer terörü tırmandıranlarında, onlara çanak tutanlarında amaçlarına ulaşamayacağını vurguladı?
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan Yeni Sanayi esnafını ziyaret etti.
Oto Sanatkarları Odası´nı da ziyaret eden Tamer esnafın sorunlarını dinledi. Tunceli-Erzincan karayolunda terör saldırısında şehit olan Kayserili Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Onur Sönmez´in üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Tamer ?Bugün üzüntülü bir gündeyiz. Terör belasından dolayı bugün Kayserimize bir şehidimiz daha geldi. Yüreklerimiz yandı. İnşallah en yakın zamanda bu terör belasını ortadan kaldıracak ve PKK´yı ülkeden süreceğiz. Bunun kökünü kazıyacağız. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. 30 yıldan beri gelen PKK belası son 1 ayda aldığı darbelerle bitecek noktaya geldi. Bunu tüm halkımız böyle bilmeli. Allah´ın izniyle bu ülkenin bayrağını indirtmeyeceğiz, ezanını dindirtmeyeceğiz? değerlendirmesinde bulundu?
Tamer Türkiye´nin ekonomik ve siyasi istikrarının 1 Kasım´dan sonra da devam edeceğine inandığını vurgulayarak ?1 Kasım seçimleri bu hususta önemlidir. Suriye´de akan kanlar, Irakta akan kanlar bizim ülkemizi de sıkıntıya sokabilecek pozisyonda. Bunun için vatandaşlarımız sandığa gittiği zaman ve oy vereceği zaman hep bu tabloları gözlerinin önünde olmalı. 3 ayda koalisyonlar kurulamadı, kabul edilmedi. Bunun sıkıntılarını bu ülke çekiyor, insanlarımız çeliyor. 1 Kasım seçimlerinin ülkenin hem siyasi hem ekonomik istikrarının zirveye çıkacağı bir dönem olmasını temenni ediyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde? diye konuştu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı