AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU,

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU,

?HIZLI TREN İÇİN HAZİRAN´DA TEMEL ATACAĞIZ?

Ak Parti Kayseri il Teşkilatınca hayata geçirilen ve uzun süredir başarı ile tekrarlanan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında nöbet sırası Sami Dedeoğlun´da idi? Uygulama kapsamında ilimiz sakinlerinin  sorunlarını dinleyip  çözüm üretmeye çalışan  Vekil  Dedeoğlu  tertiplenen  basın toplantısında  de gündeme dair değerlendirmelerde  bulunarak ?Hızlı Tren için Haziran  ayı içinde  temel atacağız?  ifadesini  kullandı?

Ak Parti Kayseri il Teşkilatınca hayata geçirilen ve uzun süredir başarı ile tekrarlanan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında nöbet sırası Sami Dedeoğlun´da idi? Uygulama kapsamında  ilimiz sakinlerinin  sorunlarını dinleyip  çözüm üretmeye çalışan  Vekil  Dedeoğlu  tertiplenen  basın toplantısında  de gündeme dair değerlendirmelerde  bulunarak? Hızlı tren için yapım ihalesi  Ocak ayı içerinde tamamlanacak?  Haziran 2018´de hep birlikte temelini atacağız? Ankara ? Kayseri arasını 1.5 saate düşürecek olan  Hızlı Tren´in çalışmalarının  üç yılda tamamlanmasını umut ediyoruz. Hızlı tren hakkında bilgiler veren Dedeoğlu, "Ankara- Yerköy arası 160 kilometre devam ediyor. Yerköy- Şefaatli-Kayseri 142 kilometredir. Burası Ocak ayında yapım ihalesine çıktı, bu hafta ihalesi bitecek. Haziran ayında da temel atma töreni ile başlanacaktır. Yapım süresi de 3 yıl, maliyeti de 2,5 milyardır. Bunun en önemli özelliği Ankara´dan Kayseri´ye uçaklarımız yok. Kayseri´den Ankara´ya olan mesafemiz 1,5 saate düşüyor. Onun haricinde Kayseri- Antalya 532 kilometre olup bu da iki etap şeklinde oluyor. İlk etapta Kayseri- Nevşehir- Aksaray ve Konya, ikinci kısımda Seydişehir-Serik ve Antalya´dır. Bunu da yaptığımız zaman Karadeniz ve Akdeniz´i Kayseri üzerinden birbirine bağlamış oluyoruz ?  ifadesini kullandı?

Toplantıda Kudüs´te İsrail Polisi tarafında göz altına alınan Kayserili İş adamlarının durumu konusunda da bilgiler veren Vekil Dedeoğlu İsaril´in  yanlış işler peşinde koştuğunu vurguladı, birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece Siyonist  İsrail Hükümetinin başarılı  olamayacağının altını  çizdi?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı