AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU´DAN

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU´DAN

KATMA DEĞER VERGİSİ MÜJDESİ?

Ak Parti Kayseri İl teşkilatınca yıllardır başarı ile uygulanan ?Nöbetçi Vekil  Uygulaması´nda  bu hafta nöbet sırası  Sami Dedeoğlu´nun oldu? İlimiz sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vekil Dedeoğlu tertiplenen  basın toplantısında  medya mensuplarına ülke gündemini değerlendirdi? Dedeoğlu hayır sahiplerine müjde vererek  hayır işleri için yapılan harcamalarda Katma Değer Vergisi  uygulamasının kaldırıldığını  duyurdu?

Ak Parti Kayseri İl teşkilatınca yıllardır başarı ile uygulanan ?Nöbetçi Vekil  Uygulaması´nda  bu hafta nöbet sırası  Sami Dedeoğlu´nun oldu? İlimiz sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vekil Dedeoğlu tertiplenen  basın toplantısında  medya mensuplarına ülke gündemini değerlendirdi? Açıklamasında hafta başında  Yahyalı´da yaşanan sel felaketine hatırlatarak ?Hafta içi Yahyalı ilçemizde bir felaket olmuştu. Ben oradaki mağdur olan kardeşlerimize geçmiş olsun diliyorum. En büyük dileğimiz ölüm olayı olmadı. Bizde Pazar günü yetkililerle birlikte Yahyalı´ya giderek yerinde hasar tespiti yapacağız. Bu kardeşlerimizin en azından yaralarına merhem olacağız? ifadesini  kullandı? 

Milletvekili Dedeoğlu açıklamasının devamında  meclis çalışmaları konusunda da bilgiler verip hayır işlerinde yapılan harcamalardan Katma Değer Vergisi alınmayacağını müjdeleyerek şunları kaydetti?   ?Biz Ankara´da sayın bakanımız ve milletvekillerimizle beraber yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kayseri´ye de biliyorsunuz her konuda da öncülük yapıyor. Afrin konusunda öncülük yaptı, hayır konusunda öncülük yaptı. Ben sizler vasıtasıyla Kayseri hayır sahipli hemşerilerimize bir müjde vermek istiyorum. Bu KDV´de yapacakları hayır işlerinde okul, cami ve yurt gibi buna benzer yapacakları hayır işlerinde KDV uygulama yapılmayacak. Ayrıca geçen günü bakan beyinde söylediği gibi hızlı tren ihalesi de yapıldı?

Son olarak tamamlanan Afrin operasyonuyla ilgili de açıklamada bulunan Milletvekili Sami Dedeoğlu, Afrin  kahramanı Mehmetçiklerimize şükranlarını  sunarak  şöyle konuştu? ?Biliyorsunuz Zeytin Dalı Operasyonunu 58 günde tamamladık. Bu Afrin operasyonun da size en önemli söyleyeceğim konu 58 günlük zaman zarfında 156 tane asker kardeşimiz yaralandı ve memleketlerine döndüler. Ancak yaraları iyi olmadan bu askerlerimizin talepleri şuydu. Oradaki kardeşlerimiz teröristler ile mücadele ederken biz burada duramayız diye yaralı olmalarına rağmen Afrine gittiler. Bu dünya tarihinde böyle bir şey görülmemiş. Ben bu bütün kardeşlerimizin anılarından öpüyorum?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı