AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

?KOALİSYON UMUTLARI TÜKENİRSE MİLLETİN HAKEMLİĞİNE GİDERİZ?

Karayel ?Koalisyon umutları tükenirse milletin hakemliğine gideriz??  Sevgili İzleyiciler;  07 Haziran seçimlerinde  Ak Parti listesinden 3. milletvekili seçilen Yaşar Karayel  yazılı bir açıklama yaparak seçim sonrası ve koalisyon sürecini değerlendirdi? Karayel ?Dışarından ve içeriden desteklenen muhalefetin algı yönetimi ile ülkemiz koalisyonla yönetilmeye mecbur edildi. Koalisyon görüşmeleri neticesinde bir hükümet kurma ihtimali kalmazsa o zaman milletin hakemliğine gidilecektir? ifadesini kullandı?

Ak Parti  Kayseri milletvekili Yaşar Karayel  yazılı bir açıklama yaparak  07 haziran´da yapılan seçim sonuçlarını ve sonuçların ortaya çıkardığı tabloyu değerlendirdi?  Karayel ?Ak Parti seçimden 1.parti çıkmasına rağmen tek başına iktidarı  sağlayacak milletvekili sayısına ulaşamamıştır. Ak Parti Türkiye genelinde %41, Kayseri´de %53.55 oy aldı. Fakat % 41 oy alıp ta iktidar olmamak böyle bir şey olsa gerek. ? değerlendirmesinde bulundu?

Karayeş açıklamasının devamında söz konusu tablonun ortaya çıkmasının sebeplerine dair de yorumda bulunarak ?Dışarıdan ve içeriden desteklenen muhalefetin algı yönetimi ile ülkemiz koalisyonla yönetilmeye mecbur edildi. İç ve dış dünyanı Ak Parti iktidarının başarılarından rahatsız olmaları ve Türkiye üzerindeki uzun vadeli çıkarları zarar göreceğini anlayanlar ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarının bozulmasını istediler. Bunun için Ak PARTİ DÜŞMANLIĞINDA BİRLEŞEN muhalefet ve zinde güçler eli kanlı terör örgütünün siyasi uzantısı partiyi desteklediler.13 yıldır devam eden siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde ülkemiz etrafımızdaki ateş çemberine rağmen  bir güven ve istikrar adası oldu.Bütün büyük projelerin hayata geçirlimesi, savunma sanayindeki büyük gelişmeler düşmanlarımızı rahatsız etti. Netice itibarı ile milletimiz kararını sandıkta verdi. Sandıktan çıkan netice  ülkemiz için hayırlı olsun.  Ak Parti olarak ülkemize düşen dersleri çıkarıp nerelerde yanlışlarımız  var, nerede eksiğimiz var onları bulup gidereceğiz.  Yeniden  milletimize 2002 ruhunda  buluşup hizmetlere devam edeceğiz. Ak Parti olarak çıkan neticeyi de iyi değerlendirip  ülkemizi hükümetsiz bırakmayacağız? ifadesini kullandı?

Karayel sözleri ?Siyasi partilerle görüşme neticesinde bir hükümet kurma ihtimali kalmazsa  o zaman da milletin hakemliğine gidilecektir. Her iki neticenin de ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.Partimize ve milletimize davamıza hizmet etme yolunda tüm engekkere rağmen birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz.? Şeklinde noktaladı?

HABER : C.USTEN

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı