AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

GAZETECİLER CEMİYETİ´NİN İLK ZİYARETÇİSİ OLDU?

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve Yönetimini ziyaret ederek ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulundu? Önceki gün gerçekleştirilen seçimli genel kurulun ardından ilk resmi ziyaretçisi olarak Vekil Karayel´i ağırlayan Cemiyet Başkanı Kösedağ enkısa zamanda gazetecilerin sorunlarını içeren bir dosya hazırlayarak milletvekillerine sunmak istediklerini dile getirdi?
Önceki gün gerçekleştirilen seçimli genel kuruldan ezici bir oy farkı ile galip çıkarak güven tazeleyip koltuğunu koruyarak yoluna devam eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ´ın ilk resmi ziyaretçisi Ak Parti Milletvekili Metin Kösedağ oldu?.
Milletvekili Karayel ziyarette yaptığı kısa konuşmada tebriklerini sunarak ?Seçimden başarıyla çıktınız, tebrik ediyorum. İlk tebrik ziyaretimi yapmamım da mutluluğu içindeyim. Başarılar diliyorum, her zaman basın mensuplarımızın yanında olduğumuzu belirtiyorum.? İfadesini kullandı?
Vekil Karayel, Cemiyet Başkanı Kösedağ´dan Gazetecilerin sorunlarıyla ilgili bir dosya oluşturmasını ve kendilerine ulaştırmasını talep ederek ?Bu dosya ile meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek adına gönüllü olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde çalışma yapacağım? diye konuştu?
Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ise en kısa zamanda gazetecilerin sorunlarını içeren bir dosyayı milletvekili Karayel´e teslim edeceklerinin altını çizip, ziyaret ve samimi desteklerinden dolayı milletvekili İsmail Emrah Karayel´e şükranlarını sundu?
HABER: R.ÖZTEMİR



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor