AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER,

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER,

?ŞEHİR HASTANESİ İÇİN PERSONEL ALIMINDA HENÜZ BİR NETLİK YOK?

Ak Parti  Kayseri İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve uzun süredir başarı ile tekrarlanan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi? Ak Parti  Kayseri  Milletvekili  Dr.İsmail Tamer nöbetçi vekil  sıfatı ile ilimiz sakinlerinin sorunları  dinleyip çözüm yoları  geliştirmeye çalıştığı uygulama  öncesi  medya mensuplarına ülke gündemine dair  değerlendirmelerde bulundu?  Tamer  herkesin merakla beklediği  Şehir Hastanesi´nin açılış tarihinin  yılbaşını bulacağını belirterek , bu hastaneye personel alımı konusunda  henüz bir netliğin olmadığını vurguladı?

Ak Parti  Kayseri İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve uzun süredir başarı ile tekrarlanan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisinde  ilimiz sakinleri şikayet sorun ve isteklerini  aktarma fırsatı buldular? AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer  nöbetçi vekil  sıfatı  ile bulunduğu parti binasında önce tertiplenen  basın toplantısında İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile birlikte   medya  mensuplarının karşına geçip  ülke gündemine dair değerlendirmelerde  bulundu?

Sözlerine ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının  önemine vurgu yaparak başlayan Vekil Tamer terör örgütleri ile olan  amansız mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini özellikle kanlı terör örgütü Pkk´ya karşı  büyük bir başarı kaydedildiğini, FETÖ ile mücadelede de  aynı azim ve kararlılığın  eksilmeden sürdüğünü  kaydetti?

Vekil Tamer sözlerinin devamında  Ak Partili vekiller olarak seçim bölgesinde bulunmaya ve vatandaşla iç içe olaya özen gösterdiklerini, ilimizdeki  kamu yatırımlarının takibini özenle gerçekleştirdiklerini  vurgulayıp  hızlı tren ve hava alanı  genişletme  çalışmalarının hızla devam ettiğini  belirtti?  Şehir Hastanesi´nin de kısa süre içinde  tamamlanacağını yılbaşı gibi açılışının  gerçekleştirileceğini  duyurup, personel ihtiyacı ile ilgili  henüz bir alım yapılmadığını, öncelikle şu an Eğitim Araştırma Hastanesi´nde görev yapan personelin oraya naklinin gerçekleşeceğini , yeni alımların daha sonra yapılacağını  kaydetti?

Taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi konusunda da çalışmaların  devam ettiğini belirten  Vekil Tamer  bütçe görüşmelerinden dolayı  gecikme  yaşansa da  en kısa  zamanda sonuçlandırılarak uygulamaya konulacağının altını çizdi?

HABER :  C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı