AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER

?ÇÖLYAK HASTALARINI RAHATLATACAK KANUNLARI ÇIKARACAĞIZ?

Ak Parti Kayseri İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında nöbet sırası  Dr.İsmail Tamer2in oldu? Aynı zamanda meclis sağlık komisyonu üyesi  de olan ve ?Çölyak Hastalığı´ ile mücadele konusunda oluşturulan komisyona da başkanlık  eden  Vekil Tamer  nöbetçi vekillik uygulaması  kapsamında tertiplenen basın toplantısında  ?Çölyak2 hastalarının hayatını kolaylaştırmak adına ihtiyaç duyulan yasal düzenlemeleri dört partinin  de desteği ile  en kısa zamanda  hayata geçirileceğini  müjdeledi?

Ak Parti Kayseri İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında nöbet sırası  Dr.İsmail Tamer´in oldu? Uygulama kapsamında ilimiz sakinlerini şikayet  ve isteklerini dinleyip çözüm üretmeye çalışan Vekil  Tamer  vatandaşla  görüşme incesinde tertiplenen basın toplantısına   medya mensuplarının karşısına  çıkarak ülke gündemi  ve ilimizdeki  hükümet yatırımları hakkında bilgiler verdi?.                         

Türkiye Büyük Millet  Meclisinde  gündemin çok yoğun olduğunu  vurgulayan  Tamer  ?Bütçe Görüşmeleri´nin  kısa zamanda tamamlanarak  2018 bütçesinin  onaylanacağını  kaydederek  ?1 ay öncesinde başlayan bütçe maratonu  ayın 11´i itibari ile   genel kurulda  görüşmelere başlanacak.  Yaklaşık 10- 12 günlük  bir çalışmanın ardından  ara vermeden bütçeyi de  geçirmiş olacağız. Yeni bütçenin Türkiye´ye memleketimize  hayırlar getirmesini temenni ediyorum.? Değerlendirmesinde bulundu?                                                   

Tamer sözlerinin devamında ülke ekonomisindeki  kötü gidişatın dış kaynaklı etkenlerden kaynaklandığını  belirterek ? Özelilikle  Fetullakçı   Terör  Örgütü mensupları   ve onların hamiliğine soyunan Amerika Birleşik Devletlerinin  17-25 Aralık 2014 yılında  yapmaya çalıştıklarını  farklı  şeklerde  yeniden  deneme  çabaları nedeni ile  zor günler yaşıyoruz. Ancak  15 Temmuzu  başarı ile bertaraf eden  hükümetimiz  bu sıkıntıları da aşacaktır. ?  diye  konuiştu?

Aynı zamanda TBMM Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu Başkanı da olan Tamer, çölyak hastalığı çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde de  ?Çölyak  Hastaları´ nın günlük yaşamlarında karşılaştığı problemleri tespit edebilmek, varsa bu eksiklikleri ortadan kaldırabilmek için gayret gösterdiklerini   vurgulayarak  şunları kaydetti? "Yaklaşık bundan 10 yıl öncesine kadar Türkiye´de çölyak hastalarının kullandığı glutensiz gıdaların yapımı çok azdı. Şu an glutensiz gıda üreten bir sürü yerli firma çıktı. İşte biz çölyaklı hastaların bir günlük yaşamlarında sıkıntılarını ortaya koymak adına bu komisyonu kurmuş olduk. Problemlerini ortaya koyduk. Okullarda, askerde, kışlada, toplu yaşanan yerlerde, alışveriş merkezlerinde bu hastaların glutensiz gıda bulamadıkları için hiçbir şey yiyemedikleri söz konusu. Bunları da ortadan kaldırmak adına da önemli çalışmalar var. Eksik olan kanunları 4 parti ile vermeyi planlıyoruz. Ayın 19´unda çalışmalarımız bitecek. İnşallah Kayseri´de sonlandıracağız. Büyük bir katılım bekliyoruz."                                       

 HABER  : C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı