AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER,

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER,

?DEVLET BAHÇELİ TÜRKİYE´NİN ÖNÜNÜ AÇTI?

Ak Parti İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile uygulanan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının  bir yenisi daha gerçekleştirildi?  Ak Parti Kayseri Milletvekili  İsmail Tamer´in nöbet tuttuğu uygulamada  ilimiz sakinlerinin sorunları dinlenip, çözüm üretilirken ; tertiplenen basın toplantısında  gündeme dair  bilgilendirme  yapıldı? Vekil Tamer   Ak Parti-Milliyetçi Hareket Partisi arasında sağlanan seçim  ittifakına dair değerlendirmelerde  bulunarak "Devlet bey, devlet adamlığı görevini yaparak her zaman Türkiye´nin önünü açan bir tutum izlemiştir" ifadesini  kullandı?

Ak Parti İl Başkanlığınca  hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile uygulanan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının  bir yenisi daha gerçekleştirildi?  Ak Parti Kayseri Milletvekili  İsmail Tamer´in nöbet tuttuğu uygulamada  ilimiz sakinlerinin sorunları dinlenip, çözüm üretilirken ; tertiplenen basın toplantısında  gündeme dair  bilgilendirme  yapıldı?

Vekil Tamer   Ak Parti-Milliyetçi Hareket Partisi arasında sağlanan seçim  ittifakına dair değerlendirmelerde  bulunarak "Bu hafta itibariyle önemli bir yasayı görüşmüş olacağız. Hepinizin de malumu olduğu gibi ittifak yasası şuanda mecliste komisyonlarda görüşülüyor. Komisyonlardan da Salı gününden sonra mecliste inmiş olacak. Meclise gelen bir yasanın belirli bir saat bekledikten sonra görüşülmesi söz konusu. Bunların hepsi görüşüldü ve sağlandı. İnşallah Türkiye´ye önümüzdeki 2019 seçimlerinde hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Devlet bey, devlet adamlığı görevini yaparak her zaman Türkiye´nin önünü açan bir tutum izlemiştir. Ne zaman parlamenter bir sıkıntı varsa bunun önünün açmak için adeta bir sihirli el dokunur gibi hep dokunmuş ve Türkiye´de parlamenter sistemin önünü açmıştır. Bu anlamda teşekkür etmek istiyorum. Şuanda Türkiye´nin bölünmez bütünlüğünü ve Türk milletinin egemenliğine kast edecek tehlikeleri gördüğü içinde böyle bir sistemde gelecekte daha güçlü ve daha ayağı yere basan bir yönetim tarzının oluşabilmesi içinde başkanlık sistemine destek vermiş oldu" ifadesini kullandı?.

Vekil Tamer medya mensuplarının ´İttifak Kayseri´de nasıl gidiyor?´ sorusuna cevaben  yaptığı değerlendirmede ise  "Zaten Kayseri´de yeni değil başından beri hep ittifak halindeyiz. Ben ilk 2011 yılında milletvekili seçildiğimde ´Seçimlere kadar AK Parti´nin adayıydım, şimdi milletvekiliyim. Bundan sonra Kayseri´nin milletvekiliyim´ dedim. Başından beri hep öyleyiz. Biz birlikte, beraber hareket etmeye çalışıyoruz. Burada diğer partideki milletvekili arkadaşlarımızla diyalog içerisindeyiz. Zaman zaman onların bir ağabeyleri olarak uyardığımız şeyler olmuştu. ´Bu Kayseri´ye zarar verir. Gelin konuşalım´ dediğimiz çok şey olmuştu. Allah razı olsun onlarda karşılıklı iyi niyet çerçevesi içerisinde hep hareket etmişizdir." Diye konuştu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı