AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ:

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ:

?REFERANDUM SONUÇLARINI HAZMEDEMEDİLER? ...

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İl Başkanlığı´nda yaptığı açıklamada, ?16 Nisan akşamından sonra sonuçları CHP´nin başını çektiği bazı partiler bunu farklı yerlere çekmeye başladılar? değerlendirmesinde bulundu?
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile birlikte parti hizmet binasında gündemi değerlendirdi? Vekil Yıldız yaptığı açıklamada, 16 Nisan referandum süreci boyunca Kayseri İl Başkanlığının yapmış olduğu çalışmalardan dolayı gerek başkan ve yönetimine gerekse tüm ekibine teşekkür ettiklerini belirterek, ?Vatandaşlarımızı da unutmamak gerek. Vatandaşımızla, her zaman iç içe oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Sadece seçimde değil seçimden sonra da yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum? ifadesini kullandı?
Değerlendirmelerinde demokrasi vurgusu da Yapan Vekil Yıldız, ?Türkiye´de asıl bütün vesayetlerden arındırılmış bir demokrasi ortamı hedeflediğimizi söylemiştik. 16 Nisanla beraber yalnızca milletimizin odağında olduğu seçim için kendisinin karar vereceği bir yapı sergilemek isteğimizi söylemiştik. Asıl Anayasa oylamasının hedefine de bu vardı. 18 maddenin içerisinde neler vardı, bunlar tartışılabilirdi? Ama büyük resim bize bunu söylüyordu. 16 Nisan aksamından sonra sonuçları bir yönde hazmedemeyen bazı partiler özellikle CHP´nin başını çektiği partiler bunu farklı yerlere çekmeye başladılar. Buda vesayetin başka türüdür. Biz milletimizin odağında olduğu kararını kendisinin vereceği bir yapı sergilemek istediğimizden bahsetmiştik ve 16 Nisan akşamına da ona da ulaşıldığı kantindeyiz? diye konuştu.
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, 16 Nisan öncesi olduğu gibi referandum sonrasında da çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ?Teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün sayın bakanımızın teşrifiyle de ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Ben bu vesileyle sizlerin aracılığıyla 16 Nisan´da bizlere destek veren vatandaşlarımıza teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada sürekli büyüyen güçlü bir Türkiye, yeni bir Türkiye ve istikrarlı bir Türkiye için çalışmalarımıza devam edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı