AK PARTİ MKYK ÜYESİ KARAYEL:

AK PARTİ MKYK ÜYESİ KARAYEL:

?KAZANDIĞINI HAYRA YATIRAN İNSANLAR OLDUKÇA DARBELER OLMAZ? ...

Melikgazi İlçesi´nde eğitim veren Mustafa Özgür İlkokulu´nda hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirilen yenilik ve düzenlemeler tertiplenen törenle çevre sakinlerine ve ilimiz kamuoyuna tanıtıldı? Etkinliğe onur konuğu olarak iştirak eden Ak Parti MKYK Üyesi ve 25.dönem milletvekili Yaşar Karayel ?İnsanın yetişmesine katkı sunmak için kazandığını hayra yatıran böyle güzel insanlar oldukça Allah´ın izniyle 15 Temmuzlar bir daha olmayacaktır? değerlendirmesinde bulundu?
Melikgazi İlçesi´nde eğitim veren Mustafa Özgür İlkokulu´nda hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirilen yenilik ve düzenlemeler tertiplenen törenle çevre sakinlerine ve ilimiz kamuoyuna tanıtıldı?
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü, Mutafa Akif Tamer, okul ve yapılan yenilikler hakkında bilgiler verdi.
Programda konuşan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, eğitim ve öğretimin en iyi şekilde yürütülebilmesi için yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "Eğitim ve öğretimin en iyi şekilde yürütülebilmesi için uygun fiziki mekanları hazırlamak bakanlığımızın yükümlülüğüdür. Bunların çağın teknolojileri ile donatılması üzerimizdeki sorumluluktur. Bu noktada bakanlığımız, ilimiz, ilçe olarak bizler ve milletvekillerimizin desteğiyle Kayseri´de okullaşma bakımından hızla ilerliyoruz " ifadelerini kullandı.
Törene onur konuğu olarak davet edilen AK Parti 25. dönem Milletvekili Yaşar Karayel ise konuşmasında ?Kazandığı parayı gençlere, okullara harcayan, insanın yetişmesine katkı sunmak için kazandığını hayra yatıran böyle güzel insanlar oldukça Allah´ın izniyle 15 Temmuzlar bir daha olmayacak. Bundan sonra da teşebbüs edenler olursa da bu millet haklarından gelecektir" değerlendirmesinde bulundu?
Konuşmaların ardından okul öğrencileri çeşitli gösterilerde bulundu.
Programda plaket takdiminin ardından davetliler okulu gezdi. Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da katıldı.
HABER: R.ÖZTEMİR



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”