AK PARTİ MKYK ÜYESİ KARAYEL,

AK PARTİ MKYK ÜYESİ KARAYEL,

?GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile tekrarlanan ?Nöbetçi Vekillik´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi? Nöbet sırası bu kez aynı zamanda Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi de olan Vekil İsmail Emrah Karayel´de idi?  Uygulama kapsamında ilimiz sakinlerinin sorunlarını dinleyip çözüm yolu arayan Karayel tertiplenen basın toplantısında  medya mensuplarının karşınsa çıkıp ülke gündemini değerlendirdi ve medya  mensuplarını   sorularını cevapladı? Karayel, "Gündemimizde erken seçim yok. Bunu aynı zamanda MKYK üyesi olarak da söylüyorum. MKYK´da da bu konuyla ilgili görüşülmüş başlık yok? ifadesini kullandı?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatınca  hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile tekrarlanan   ?Nöbetçi Vekillik´ uygulamasının bir yenisi  daha gerçekleştirildi?   Ak Parti Merkez  Karar Yürütme Kurulu üyesi de olan  Vekil  İsmail Emrah Karayel´in nöbetçi Vekil olarak görev yaptığı  uygulama kapsamında AK Parti İl Başkanlığı´nda ilimiz sakinlerinin  sorunlarını dinleyen Karayel  tertiplenen  basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.                                                        

Avrupa Parlamentosu´nun Afrin Harekatı´nın durdurulması metnine ilişkin ?Bu karar  bizim için yok hükmündedir ? ifadesini kullanan  Ak Parti MKYK üyesi Karayel   "Avrupa Parlamentosunun kararı son günlerde önemli hususlardan bir tanesiydi. Avrupa Parlamentosu bir karar metni ile Türkiye´nin Afrin´e yönelik Zeytin Dalı Operasyonunu sona erdirmesi ve ordusunu biran önce geri çekmesi yönünde bir karar metnini kabul etti. Bunun bizim için hiçbir hükmü yoktur. Bu en üst bakanlarımızca, Cumhurbaşkanımızca dile getirildi. Zaten Avrupa Parlamentosunun bu kararlarının statü itibariyle de hukuken hiçbir yaptırımı söz konusu değildir. Bu kararı şiddetle kınıyorum, reddediyoruz. Avrupa Parlamentosunun içerisini de bilen biri olarak baktığımızda sol partilerin zaten bu tip olaylarda PKK ile komünist grupları zaten PKK´ya açık destek veren ve bayrağını açan parti gruplarıdır" diye konuştu?               

Sözlerinin devamında  hükümetin gündeminde erken seçimin olmadığını hatırlatan Karayel, "Gündemimizde erken seçim yok. Bunu aynı zamanda MKYK üyesi olarak da söylüyorum. MKYK´da da bu konuyla ilgili görüşülmüş başlık yok. Ayrıca Cumhurbaşkanımız da kamuoyu önünde açıkça dile getirdiği için bizde rahatlıkla söyleyebiliriz. Erken seçim olmadığını MKYK´da da çok net bir şekilde dile getirdi" değerlendirmesinde  bulundu?                                                             

Ak Parti Mkyk üyesi  ve Kayseri Milletvekili  Karayel Medya mensuplarının  son günlerde ülke genelinde  çokça konuşulan ?Çiftlik Bank´ yolsuzluğu ile ilgili  sorusu  "Bu işin boyutları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bununla ilgili çalışmalar ve araştırmalar devam ediyor. Adli süreç de başladı. Çiftlik Bankı açan kişi Uruguay´a kaçtı. Eski karısı ve yönetim kurulundaki kişiler hakkında tutuklama ve yakalama kararları verildi. Bunların ifadeleri alınıyor. İşin mali tarafı ve mağduriyet tarafıyla ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte bu işi biraz daha netleşir. Bakanlık araştırma yapıyor" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı