AK PARTİ MYK ÜYESİ OĞAN:

AK PARTİ MYK ÜYESİ OĞAN:

?AK PARTİ DIŞ POLİTİKADA ESKİ AYARLARINA DÖNÜYOR?

Ak Parti MYK Üyeliğine seçilmesi vesilesi ile tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelen Ak Parti MYK üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan ülke gündemini değerlendirdi? Ak Parti´nin dış politikada eski ayarlarına geri döndüğünü kaydeden Oğan ?"Rusya ve İsrail olan ilişkilerimizdeki yeni durumu sizlere eski ayarlarımıza dönüyoruz diye izah edebilirim. Yeniden balans ayarı yapılıyor? ifadesini kullanırken Paralel Yapı ile ilgili olarak da ?Bunları Allah ıslah etsin. Artık devlete ve millete zarar veremezler" diye yorumladı
Ak Parti MKY üyeliğine seçilmesi vesilesi ile bir resturantta onuruna verilen kahvaltılı toplantıya iştirak eden, Ak Parti Myk üyesi Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan ilimiz medya mensupları ile sohbet edip, soruları cevapladı?
Oğan Paralel Yapı ile mücadele konusunda yöneltilen soruya cevaben yaptığı değerlendirmede Paralel yapıyla mücadelenin artık devlet politikası haline geldiğini vurgulayarak ?Bu yapıdaki arkadaşlarda iyi bilsin ki şu anda yurt dışında Türkiye aleyhine en fazla düşmanlık yapan bu yapıdır. 24 saat işi gücü Türkiye´ye düşmanlık olan bir yapıdan söz ediyoruz. Bunlar şer cephesinin tetikçiliğini yapıyor. Bu millete ve değerlerine, ülkenin çökmesi için sürekli saldırıyorlar. Bunu bir kez daha oturup düşünsünler. İşin esası yanlış cephede duruyorlar. Parelel yapıyla mücadele devlet politikası haline geldi. Yeni kurulan hükümetin de bu konuda yazılı emirleri var. Bu yapıda olanlar artık devletin yapısını etkileyebilecek güce sahip değiller. Yapı tamamen de olmasa temizlendi. Eleman kazanma ve mali kaynakları kesildi. Parelel yapıyla barışılacak şeklindeki düşünce ve söylentiler tezvirattır. Paralel yapıyla barışma filan yok.Eleman kazandıkları üniversiteler, okullar, medya, hastane ve bankalarla ilgili gerekli adımlar atıldı. Kimse tezviratta bulunmasın" değerlendirmesinde bulundu?
Ak Parti Myk Üysei Oğan sözlerinin devamında hükümetin yeni dönem dış politikası konusunda da değerlendirmede bulunarak eski ayarlara geri dönüldüğünü belirtip "Rusya ve İsrail olan ilişkilerimizdeki yeni durumu sizlere eski ayarlarımıza dönüyoruz diye izah edebilirim. Yeniden balans ayarı yapılıyor? ifadesini kullandı?
Kahvaltılı toplantının bir diğer önemli iştirakçisi Organize Sanayi Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´da Kayseri´nin fuar konusunda geri kaldığının altını çizerek ?Gelişen şehirlere baktığımızda fuar alanında da gelişmiş olduklarını görüyoruz. Namımız ticarette çok önde giderken fuar pazarlama konusunda geri kalması kabul edilemez. 14 ayın sonunda 150 bin metrekarelik fuar alanının 50 bin metrekarelik otel ve ticaret merkezinin olduğu araziyi bakanlıktan satın aldık. proje bitti, şirketimiz kuruldu. Valimizin de desteğiyle inşallah temmuz sonu ağustos başı gibi temeli atacağız" şeklinde konuştu.
HABER: C.ÜSTEN / E.KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı