AK PARTİ TEMMUZ AYI

AK PARTİ TEMMUZ AYI

DANIŞMA MECLİSİNİ YAPTI

AK Parti Kayseri il teşkilatı Temmuz ayı danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız´da katıldı.
Ak Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti il Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kadın kolları il Başkanı Sevilay İlkentapan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Felahiye Belediye Başkanı Vural Çoşkun, ilçe başkanları ve partiler iştirak etti.
Toplantının açılışında konuşan il Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler vererek yaklaşan ramazan bayramının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız´da tüm Kayseri halkının yaklaşan Ramazan bayramını tebrik ettiğini belirtti. Yıldız konuşmasında İstanbul´da yaşanan terör saldırısında ölenlere Allah´tan rahmet dileyerek yaralılara acil şifa diledi. Yıldız, Büyük üzüntü duyduğumuz, vatandaşlarımızın can kaybıyla, yaralanmalar ile sonuçlanan terör, en son İstanbul Atatürk Havalimanı´nda kendini gösterdi. Uluslararası bir yapı olduğu bir aşikardır. Bunu, Sayın Bakanımız, Başbakanımız da açıkladı. DAEŞ belirtileri ile beraber uyrukları da ortaya çıkarıldı. Bütün bunlar bizim vatandaşımızın bu olayları daha açık, daha net görmesine sebep olmuştur." diye konuştu. Yıldız, Paris´teki, Brüksel´deki, İstanbul´daki terör saldırılarının birbirinden nitelik olarak farkı yoktur. Hepsi insanı hedeflemektedir, insanlığı hedeflemektedir. Ne yazık ki başta Birleşmiş Milletler olmak üzere insanlık buradaki sınavını kaybetmiştir. Diye konuştu.
Toplantı dilek ve temennilerin ardından son buldu.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı