AK PARTİ TOMARZA TEŞKİLATI

AK PARTİ TOMARZA TEŞKİLATI

KASIM AYI GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Tomarza ilçesi Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı Kadın ve Gençlik Merkezinde yapıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya Sanayi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Türkiye Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyon Başkanı, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, İlçe Başkanı Davut Şahin ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Belediye Başkanı Fahrettin Işık, ilçelerinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Eleştiriye açık olduklarını söyleyen Fahrettin Işık, ?Tomarza´daki gelişmeleri görmeyen daha doğrusu görmek istemeyenlere de; sırf muhalefetlik yapmak için örnek verecek olursak Tomarza´daki Devlet Hastanesinin önceki döneminde çalışan yetkili insan konuşuyor. Siz görevli iken hali ne idi hastanenin şimdi ise küçük ameliyatların yapıldığı bir hastane oluşturuldu. Bunu görmemek biraz vicdansızlık değil mi?? dedi.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da;  ?Bizler hep birlikte başaracağız. Burada yapılan hizmetlerin tane tane anlatılması bizi ziyadesi ile memnun etti. Buradaki başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada başkanlarımızın başarılı olabilmesi içinde sizlerin desteği ile ellerinin güçlenmesi gerekir.  Destek devam edecek ki, faydalı yapılan işlerin devamı gelecek. Siz bizleri parti teşkilatı olarak destekleyeceksiniz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızda sizi hizmetlerle destekleyecekler. Tomarza´ya güzel hizmetler yapıldı. Sizler daha iyilerine layıksınız. Teşkilat olarak bizim yüzümüzü Tomarza hiç yere düşürmedi, bundan sonra da düşürmeyeceği inancındayım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor bir kez daha genişletilmiş ilçe toplantımızın sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

EMRAH KARAYEL; ?ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU ÖNEMLİ BİR ŞEY?

Türkiye Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyon Başkanı, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, burada yaptığı konuşmada, ?Tomarza´ya bugüne kadar yaptığımız bu hizmetlerin devamı için belediyemiz hız kesmeden aynı şekilde hem seçimleri almamız hem oyumuzu yükseltmemiz hem de insanların gönlünü girmemiz lazım. Bu anlamda aday adaylığı başvurusu yapmış olan burada AK Parti sevdalıları var. Aday adaylığı başvurusu önemli bir şey. Biz iktidar partisi olarak AK Parti´de aday adaylarının fazla olmalarından dolayı iftihar ediyoruz. Milletimizin bize gösterdiği teveccüh gibi insanlarımızın da bu konuda elini taşın altına koyduğunu hizmete aday olduğunu ve bunun için aday adaylığı biliyorsunuz kolay bir şey değil. Maddi bir yükü de var cebinden parasını bunun için vererek hizmete aday adayı olduğunu gösteriyor. Bu önemli bir şey? dedi.

ELİTAŞ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Sanayi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ise, ?Birlik ve beraberlik çok önemli. Şu bulunduğumuz mekân Fahrettin başkanımız belediyenin imkânları ile 500 kişiden fazla 750 kişiyi ağırlayabilecek bir mekânı gerçekleştirmiş. Spor salonları ile ilgili yaptığımız gayretlerimiz çabalarımız belediye başkanımızın büyük çabaları sonucunda ortaya çıkan eserler. Hakikaten burada birlik ve beraberlik olduğu sürece hedefe ulaşmak için hiçbir engel yok demektir. Bunu görmek için göz, duymak için kulak, doğruyu söylemek için de dil lazım kimse bunu inkar edemez. Ama değerli arkadaşlar bugün gelirken gördüğümüz Kayseri´nin Tomarza yol ayrımına kadar olan yol maşallah otoyol kalitesinde yapılmış. Tomarza´nın bu tarafa giren yolu gerçekten çok kaliteli bir yıl yapılmış? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı