AK PARTİ´DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

AK PARTİ´DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

AK Parti aday adaylarının başvurularının 03 Mayıs´a uzaması aday adaylığı başvurusunda bulunacakları rahatlatırken,  başvuru sayısı da her geçen gün artarak devam ediyor? Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin aday adaylığı başvurusu için Başbakan Binali Yıldırım´dan olur aldığı öğrenilirken Ak Kurmaylar bir yandan da 5 Mayıs 2018 tarihinde Şehir Hastanesi´ni açmak için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ziyaretine hazırlanıyor?

AK Parti aday adaylarının başvurularının 03 Mayıs´a uzaması aday adaylığı başvurusunda bulunacakları rahatlatırken,  başvuru sayısı da her geçen gün artarak devam ediyor? Partinin mevcut milletvekillerinden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin aday adaylığı başvurusu için Başbakan Binali Yıldırım´dan olur aldığı öğrenilirken aday adaylığı listesine yeni isimler de eklenmeye devam ediyor?

Develi´nin tanınmış simalarından iş adamı Mustafa Aksu ilçeye bağlı 70 mahalle muhtarının desteğini alarak aday adaylığı başvurusunu yaparken;  geçtiğimiz yıllarda milletvekili adayı olarak listelerde ismi yer alan Erciyes A.Ş.nin başarılı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı´nın da aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi?

Yine aday adaylı başvurusu yapan bir diğer önemli isim de AK Parti´nin eski yöneticilerinden Hasan Hüseyin Uzkülekçi oldu?

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürütürken AK Parti´den aday adayı olmak için istifa eden Yahyalı doğumlu Dr. Hakan Bayraktar´ın da Kayseri listesinde yer almak için AK Parti Genel merkezine aday adaylık başvurusu yaptığı siyaset kulislerine sızan haberler arasında yer aldı?

Öte yandan AK Kurmaylar bir taraftan da 5 Mayıs 2018 tarihinde Şehir Hastanesi´ni açmak için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ziyaretine hazırlanıyor?

HABER: CEYHUN ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı