AK PARTİ´DE BAYRAMLAŞMA, AKAR: TERÖRLE MÜCADELEMİZ AZİMLE SÜRÜYOR

AK PARTİ´DE BAYRAMLAŞMA, AKAR: TERÖRLE MÜCADELEMİZ AZİMLE SÜRÜYOR

AK Parti il teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ak parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´de iştirak etti.

AK Parti il teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ak parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´de iştirak etti.

İl binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis Atçı, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili iştirak etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ?Yardımlaşmanın, selamlaşmanın, birbirimizin arkasında durmanın çokça yaşandığı bu güzel iklimi beraber yaşadık diyerek şöyle konuştu. Bu iklimin yaşanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ramazan bayramınızı kutluyor, hepinize katılımlarımız için teşekkür ediyorum.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ? Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. Kayseri bereketi yaşıyor. Geleneklerimizi sürdürüyoruz, mezarlıkları ziyaret ediyor, rahmetli olanları unutmuyoruz. Elbette ki dünyadaki dostluklarımızı da sürdürüyoruz. Allah huzur içinde nice ramazanlara eriştirsin diyor, Ramazan bayramınızı kutluyorum.? İfadesini kullandı.

Ak parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı  Mehmet Özhaseki ? tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederek şöyle devam etti .İstanbul´da bildiğiniz gibi 23 Haziran´da bir seçim var. Hepimizin gayreti gerekiyor. Herkes eşini, dostunu, akrabasını arayarak mutlaka sandıklara götürmesi gerekiyor. Yıllar içerisinde mutlaka kırgınlıklar, küskünlükler ve hatta alınganlıklar olabilir. Ancak kıyasıya bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelede bizler tarafız. Bizim tarafımız Milletten yana, Devletten yana, bizim tarafımız insanlardan ve hizmetten yana. Karşıya bakarsanız Fetöcü alçakları, PKK´lı katilleri görürsünüz. ? değerlendirmesinde bulundu.

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ?tüm Kayseri halkının ve partililerin bayramını tebrik etti Akar birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında terörle mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdüğünü de belirtti Akar şöyle konuştu. Bu zamanlarda yapacağımız öncelikli iş birlik ve beraberlik. Tarihimizden, Milli ve manevi değerlerimizden güç almak suretiyle ileriye bakmak için modern araçları modern imkânları kullanmak suretiyle bu ülkeye bu millete 82 milyon asil millete borcumuzu ödememiz lazım. ?  Terörle mücadelemiz azim ve kararlıkla sürmektedir, ordumuz gece demedin gündüz demeden mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir, Hep birlikte asil milletimizi terör belasından kurtulacağız.

Konuşmaların ardından tüm parti teşkilatı bayramlaştı.

 

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı

Kayseri Üniversitesi, işgücü piyasalarında ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim veriyor

Fikirlerin yatırıma dönüşeceği proje: '7/24 Kütüphane ve Bilgiyi Geliştirme Merkezi'

Büyükşehir’in örnek projesi ‘Sırdaşın Olayım’ vatandaşların hizmetinde

Ramazan etkinliklerini 1,5 milyon kişi ziyaret etti

Başkan Öztürk mazbatasını aldı

Kayseri Büyükşehir, TBB Dergisi'nde

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları’nın düzenlediği Bayramlaşma Töreni’ne katıldı

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri'de tarihe ve turizme sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat: Parkinson habercisi olabilir