AK PARTİ´DE BU HAFTA NÖBETİ DEDEOĞLU TUTTU

AK PARTİ´DE BU HAFTA NÖBETİ DEDEOĞLU TUTTU

?TERÖRÜ BİTİRMEK İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ?

Ak parti Kayseri İl Başkanlığınca hayata geçirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında nöbet sırası Sami Dedeoğlu´nun oldu? Vekil Dedeoğlu uygulama kapsamında önce tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarına ülke gündemi konusunda değerlendirmelerde bulundu, ardından vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm geliştirmeye çalıştı? Konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yapan Vekil DEDEOĞLU ?Terörü bitirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bizim birlik beraberliğimizi kimse bozamaz? ifadesini kullandı?
Ak Parti İl Binasında tertiplenen basın toplantısı ile ?Nöbetçi Vekil ? uygulamasına start veren Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunup medya mensuplarının sorularını cevapladı?.
?Bizler AK Parti Kayseri Milletvekilleri olarak, 7 Haziran seçimlerinde alınan dersi unutmadan, daha özverili çalışarak, 2019 da ki yapılacak seçimlere bu şekilde hazırlanarak, bu süreç zarfında da daima tevazulu milletimizin yanında ve hizmetinde olacağız? sözleri ile değerlendrimesine başlayan Vekil DEDEOĞLU şunları kaydetti? ?AK Parti hükümetimiz 7 Haziran ile 1 Kasım seçim süreçlerinde 4 kavşaktan geçti 1) 7 Haziran 2015 yapılan seçim neticeleri sonucunda partimiz hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan milletin bize vermiş olduğu süre en iyi şekilde yürütüldü 2) 7 Haziran´dan sonra ilk yapılan meclis başkanlığı seçimini en iyi şekilde yürütülerek muhalefet partilerinin büyük oyunlarına rağmen onurlu bir şekilde meclis başkanını seçtik. 3) 7 Haziran 2015´ten sonra söz verilen büyük kongreyi masaya yatırıp 12 Eylül 2015 kongremizi başarılı bir şekilde yaptık. 4) 20 Temmuz 2015 de terör örgütleri ülkemiz üzerindeki, oyunlarını sahnelemeye başladılar. Türkiye´de seçim hükümetini kurdurmamak için ellerinden geleni yaptılar ülkeye meydan okumak Türkiye´nin geleceğini karartmak için Suruç´ta gece yataklarında yatan 2 polisimizi hain ve kalleşçe şehit ettiler. AK Parti hükümetimiz o tarihte terörle mücadele etmek için düğmeye bastı, sonuna kadar mücadele etmek için gayretli bir şekilde çalışma yapılıyor?
Vekil Dedeoğlu sözlerinin devamında seçim öncesi süreçte vatandaşların kendilerinden istikrar ve terörün son bulmasını talep ettiklerini hatırlatarak ?AK Parti hükümetimiz kararlı bir şekilde istikrar ve terörü bitirmek için sonuna kadar mücadele ediyor. Bizim hiçbir zaman Kürt kardeşlerimiz ile sorunumuz olmamıştır, kardeşlik ruhumuzu bozamayacaklardır. Birbirimiz ile aynı camide namaz kılıp, bayramlarda bayramlaşıp, kız alıp verdiğimiz süreçte kardeşliğimizi hiçbir zaman bozamayacaklardır. Ülkemiz 1970´den beri siyasi istikrarsızlıktan dolayı bir bedel ödemiştir Biz millet olarak ?tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan´ diyoruz. Hiçbir zaman paralel devlet oluşturmayacağız. Özerklik kuracakların başına yıkacağız. ?Birlikte rahmet ayrılıkta azap var´ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Bu duruş ve düşüncemizden de asla vazgeçmeyeceğiz?
?Beyannamemizdeki verilen vaatlerin yüzde 60´ını gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de geri kalan vaatlerimizi gerçekleştirerek halkımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getireceğiz.? Diyerek sözlerini devam ettiren Vekil DEDEOĞLU Kayseri ekibi olarak uyumlu çalıştıklarının altını çizerek ?Ben Kayseri Milletvekili olmamın yanı sıra, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesiyim. Bu vesile ile Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız ile istişare ve koordineli bir şekilde çalışıp Kayseri´ye ne gibi hizmetlerimiz yapılacağı konusunda samimi bir çalışmamız vardır. Ve iyi bir uyum içerisinde Kayseri için çalışıyoruz? şeklinde konuştu?
Toplantının sonunda medya mensuplarının sorularını cevaplayan Vekilk DEDEOĞLU Fetullahçı Terörö Örgütü´ne yönelik olarak ilimizde gerçekleştirilen ve 6 iş adamının göz altına alındığı operasyona yönelik soruyu da cevaplayarak ?Bizim birlik ve beraberliğimiz kimse bozamaz. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozan kimler varsa onlar mahkemenin karşısına çıkacaklar? değerlendirmesinde bulundu?.
Basın toplantısının ardından ilimiz sakinleri ile görüşerek sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışan DEDEOĞLU akşam saatleirne kadar parti il binasında kaldı?
HABER: C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı