AK PARTİ´DE NÖBETÇİ VEKİL UYGULAMASI

AK PARTİ´DE NÖBETÇİ VEKİL UYGULAMASI

İLK NÖBETİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER TUTTU?


AK Parti Kayseri Teşkilatınca yeniden başlatılan Nöbetçi Vekil uygulamasının ilkinde nöbet sırası Dr. İsmail Tamerin oldu? 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ?Biz biliyoruz ki bu sorumluluk ve yükümlülük içerisinde yükümüz ağır. Ancak etrafımızda kan gölü olan bir coğrafya üzerindeyiz. Özellikle son yıllarda Ortadoğu´da kaynayan kazanda Türkiye´nin istikrarını devam ettirmesi önemlidir diyoruz.? İfadesini kullandı?
AK Parti Kayseri İl Teşkilatınca yeniden hayata geçirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması kapsamında ilk nöbeti tutan Milletvekili İsmail Tamer medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede yıllar öncesindeki geleneğe yeniden başladıklarını vurgulayarak "Eskiden olan geleneğimizi bugün itibariyle İl Başkanlığı´mızda yeniden başlatmış bulunuyoruz. Biliyorsunuz bu gelenek yıllar öncesinde milletvekilleri ilde bir nöbetçi milletvekili uygulamasını Kayseri´den başlatmıştık. Yine aynı şekilde 1 Kasım seçimlerinden sonra 64. hükümetimizin de kurulmasıyla birlikte rutin olarak nöbetçi milletvekilliğini başlatmış bulunuyoruz. İlk olarak ben bu görevi üstlenmiş oldum. Bundan sonraki haftalar içerisinde de diğer milletvekili arkadaşlarım aynı şekilde nöbetlerini tutmaya devam edecekler. Bunun şöyle bir faydası var. Kayseri´de problemi olan, ulaşamayan değerli Kayserili hemşehrilerimiz partimizin il binasına gelerek burada problemlerini bizimle görüşerek problemleri ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu?
Vekil Tamer sözlerinin devamında 1 Kasım seçimlerinin ardından çıkan sonuca saygı duyduklarını ve üzerlerindeki yükün daha da ağırlaştığını belirtip, ülkenin gelişimi için durup dinlenmeden çalışacaklarını belirterek "1 Kasım seçimlerini değerlendirecek olursak 7 Haziran´da sandıktan çıkan halkın iradesine her zaman saygılı olduk. Tek başına iktidara gelebilecek oyu da alamamıştık. 258 milletvekili ile koalisyon kurma çalışmalarımız oldu. Ama bunda başarılı olamadık. Daha sonra seçim kararı alınarak tekrar seçimlere gidildi. Sonuçlar 7 Haziran gibi olmadı. Daha önce AK Parti´ye güvenin, ülke geleceğine katkı koyan hükümetlerin yine AK Parti iktidarıyla devam kararı çıktı. Buna da saygı duyuyoruz. Biz biliyoruz ki bu sorumluluk ve yükümlülük içerisinde yükümüz ağır. Ancak etrafımızda kan gölü olan bir coğrafya üzerindeyiz. Özellikle son yıllarda Ortadoğu´da kaynayan kazanda Türkiye´nin istikrarını devam ettirmesi önemlidir diyoruz. Çünkü hem Ortadoğu politikasında da hem dünya için önemlidir diyoruz. Dolayısıyla tek başına iktidara gelmemizin de bu açıdan önemi büyüktü. 64. hükümetimiz güvenoyunu aldı, kabine kuruldu. Bakanlar Kurulu´nda Kayseri´den değerli bir milletvekili arkadaşımız Mustafa Elitaş Ekonomi Bakanı olarak Kayserimizi temsil edecek" şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer Nöbetçi Vekil uygulaması kapsamında İl Başkanlığı´na gelen vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarının çözülmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.
HABER: E.KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı