AK PARTİ´DE NÖBETİ SAMİ DEDEOĞLU TUTTU?

AK PARTİ´DE NÖBETİ SAMİ DEDEOĞLU TUTTU?

?AB ÜLKELEİRNE VİZE UYGULAMASI HAZİRAN´DA KALKACAK?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatınca hayata geçirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması kapsamında parti binasında medya mensuplarının karşınsa çıkan Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu hükümet´in seçim vaatlerinin tamamını gerçekleştirdiğini vurgulayarak ?Gururla ifade ediyorum ki hükümetimiz 3 aylık vaatlerinin yüzde 100´ünü, 6 aylık vaatlerinin ise yüzde 30´unu gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Reformları ise yüzde 70 oranında gerçekleştirildiğini söyleyebiliriz. AK Parti icraatlarıyla sizlerin huzurunda, bizler millete verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın
AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız´ın da eşlik ettiği Ak Parti İl Binası´nda gerçekleştirilen basın toplantısında ilimiz medya mensuplarının karşısına çıkan Ak Parti´nin bu haftaki nöbetçi vekili Sami Dedeoğlu sözlerine Hükümet´in seçim vaatlerinin tamamını gerçekleştirdiğini vurgulayarak şunları kaydetti? ?Gururla ifade ediyorum hükümetimizin 3 aylık vaatlerini yüzde 100, 6 aylık vaatlerinin ise yüzde 30´unu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Reformları ise yüzde 70 oranında gerçekleştirdik. AK Parti icraatlarıyla sizlerin huzurunda, millete verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Dünyadaki ekonomik krize rağmen IMF ile olan borcumuzu sıfırlayıp 3. köprü ve havalimanı ile birlikte 100 milyar dolara yakın kalkınma hamlesinin başlatıldığı bir dönemde iç ve dış şer güçleri devreye girmesiyle gezi olayları başlattı. Buna rağmen yatırımlarımızdan ve kalkınma hamlesinden vazgeçmedi?
Vekil Dedeoğlu sözlerinin devamında Türkiye´de siyasi istikrar devam ettiği sürece vatandaşın kendi meselelerini çözerek gündelik yaşamına devam edeceğini vurgulayarak ?Bütün emelleri Türkiye´deki istikrarı bozmak olanlar şunu çok iyi biliyor ki Türkiye´de siyasi istikrar devam ettiği sürece Türkiye kendi meselelerini çözer ve yoluna devam eder. Büyümelerimiz tam hızıyla devam ederken birileri Türkiye´nin ayağına prangalar takmaya çalışıyor fakat beceremeyecekler. 17-25 Aralık paralel çetenin darbe girişimi oldu. Sonra 6-7 Ekim olaylarını çıkarmaya çalıştılar. Kim ne yaparsa yapsın, Türkiye 78 milyon insanıyla birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe Allah´ın izniyle milletimizin önünde kimse duramaz.? şeklinde konuştu. Dedeoğlu ayrıca Kayseri´de yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek ilerleyen zamanlarda tapu ve yol konusunda kentin bir sıkıntısının kalmayacağını dile getirdi.?ifadesini kullandı?
Vekil Dedeoğlu, basın toplantısının Nöbetçi Vekil sıfatı ile sıkıntılarına çözüm bulmak adına Ak Parti binasına gelen ilimiz sakinleri ile görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinledi?.
HABER: E.KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı