AK PARTİ´DEN 16 TIR YARDIM

AK PARTİ´DEN 16 TIR YARDIM

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve belediyelerin desteğiyle başlatılan kampanya kapsamında derlenen büyük kısmı gıda maddelerinden oluşan yardım malzemeleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan güven güvenlik güçleri ve terör mağduru bölge vata

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve belediyelerin desteğiyle başlatılan kampanya kapsamında derlenen büyük kısmı gıda maddelerinden oluşan yardım malzemeleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan güven güvenlik güçleri ve terör mağduru bölge vatandaşlarına ulaştırılmak üzere törenle yola çıkartıldı?.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve belediyelerin desteğiyle başlatılan kampanya kapsamında derlenen büyük kısmı gıda maddelerinden oluşan 16 tır dolusu yardım malzemeleri İl Başkanlığı hizmet binası önünde gerçekleştirilen uğurlama töreni ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan güven güvenlik güçleri ve terör mağduru bölge vatandaşlarına ulaştırılmak üzere törenle yola çıkarıldı?
Dualar eşliğinde gerçekleştirilen uğurlama törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden,Kocasinan, Hacılar, Talas, İncesu, Yahyalı, Bünyan, Yeşilhisar İlçe belediye başkanları iştirak ettiler?
AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, asker ve polislerin çok zor şartlarda ülkenin birliği için mücadele ettiğini vurgulayıp, her vatandaşın kendince bu mücadeleye destek vermesi gerektiğine inandığının altını çizerek " İl başkanlığımız ve belediyelerimizin de desteği ile 16 tırlık yardım malzemesi topladık. Biz hem oradaki mağdur halkın hem de güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, onları hiçbir zaman unutmadığımız göstermek istiyoruz." Değerlendirmesinde bulundu?
Uğurlama töreninde konuşan bir diğer isim Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise kampanya için ilçeden 2 tır dolusu elma temin edildiğini hatırlatarak ?Her daim gönlümüz teröristlerle mücadele eden güvenlik güçlerimiz ve terör mağduru vatandaşlarımızdan yana? ifadesini kullandı?
Yardım malzemelerini taşıyacak olan tırlar konuşmaların ardından gerçekleştirilen dualar eşliğinde uğurlandı?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı