AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

EN BÜYÜK DERSİ BAHÇELİ ALDI

   AK Parti milletvekilleri 1 Kasım seçimlerinin ardından, Tomarza, Yahyalı ve Develi ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
İlçe gezileri kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Emrah Karayel ve İl Koordinatörleri Murat Kalem, Cafer Nalbant ve Kadir Çay, Tomarza, Yahyalı ve Develi İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.
İlk olarak Tomarza İlçe Başkanlığını ziyaret eden milletvekilleri, teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, "Bundan 40-45 gün önce milletvekili adayı olarak geldiğimiz Tomarca ilçemizde, bu gün milletvekili olarak bulunuyoruz. Milletvekili olmamızda bizlerin çalışmalarından çok, sizlerin çalışması etkili oldu. Tüm teşkilatlarımız bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu tek tek herkese anlattı. Bunun neticesinde de, seçim sonucu ortaya çıktı.
Bundan sonra daha çok hizmet için çalışacağız. İnşallah 2019 seçimlerinde de oyumuzu yine artırarak yolumuza devam edeceğiz. Bu seçimde bizlere verdiğiniz destek ve fedakarca çalışmadan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.
AK parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş da, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti´ye millet tarafından bir mesaj verildiğini belirterek şunları söyledi:
"Bundan önceki dönemde AK Parti´yi tek başına iktidardan edebilmek için herkes bir araya geldi. Akla hayale gelmeyen, bir araya gelmesi mümkün olmayan gruplar, kişiler bir araya geldi. Bundan önce terörle mücadelede kol kola girdiğiniz insanlar, AK Parti düşmanlığını öyle bir noktaya getirdiler ki, terörist sever hale geldiler. İnternette, facebook, twitterlar ve televizyonların da TSK´leri terörle mücadele ederken, zalim gibi gösterildiler. Hayatını kaybeden teröristlerde mağdur gibi gösterildiler. Maalesef bunları da yaşadık. Ama elhamdülillah vatandaşın sağ duyusu, Rabbimin taktiri ile bu sonuç elde dildi.
7 Haziran seçimlerinde halkımız bir uyarı verdi. Bu uyarıyı da en iyi değerlendiren, seçmenin mesajını en iyi alan AK Partidir. 7 Haziran´da CHP mesajı iyi okuyamadığı için yerinde saydı. MHP ise, halka rağmen, kendi seçmenlerine rağmen, kendi tabanına rağmen, koalisyon kurulmasını arzu eden milletvekillerine ve teşkilatlarına rağmen her şeye hayır dediği için en büyük dersi aldı. Ana muhalefet olmak arzusunda idi, onu da gerçekleştiremedi. 80 milletvekilini yarıya düşürdü.
Bir taraftan yapmacık bir şekilde yüzünde maske ile gülücüklerle barış ve kardeşlik derken, öbür taraftan teröristi öven, terörü tahrik eden HDP´ye de önemli bir mesaj ve ders verdi. Terörle kol kola yürüyenlerin bu millet nezdinde hiç bir değerlerinin olmayacağını da onlara göstermiş oldu. Artık ırkçı bir milliyetçiliğin, sapık bir zihniyetin Türkiye´de hakim olamayacağını herkese göstermiş oldu.
Bu günkü teşekkür ziyaretimiz başta ilçe başkanımız olmak üzere, belediye başkanımız ve siz değerli kardeşlerimize bir şükran ziyareti olarak yapıyoruz."
Konuşmaların ardından milletvekilleri ve beraberindeki heyet, Tomarza ziyaretinin ardından, Yahyalı ve Develi ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek, teşekkür dileklerini ilettiler.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı