Ak Partililer, Bayramlaşma Programında Buluştu

Ak Partililer, Bayramlaşma Programında Buluştu

Bayramlaşmaya, Milletvekilleri Ve Belediye Başkanları Tam Kadro Katıldı ...

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, il banası bahçesinde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu bayramlaşmaya, annesi vefat eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katılmadı.
AK Parti İl Binası bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis Atsız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşmanın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yaptı. Tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum diyen Özden, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Bayramlar, birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir. Bütün İslam Âlemi´nin bayramlarının da Türkiye´deki gibi geçmesini diliyoruz. ?
Dolu Dolu bir Ramazan ayını geride bıraktık diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şunları kaydetti: ?Rabbimizin izniyle, çok güzel bir Ramazan´ı geride bıraktık. Her günümüzü birbirinden farklı geçirmeye gayret ettik. Dolu dolu bir Ramazan programı geçirdik. Her gün başka bir yerde iftarımızı açtık. Ramazan Sokağı´nın manevi havasını tüm şehrimize yaşattık. Nice böyle güzel Ramazanlara erişmeyi de niyaz ediyoruz. İslam coğrafyasında akan kanın durması içinde dualar ediyoruz. Kayseri´nin bir özelliği de şehitler şehri olmasıdır. Terörle mücadelede birçok şehidimiz oldu. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Tekrar hepinizin bayramını kutluyorum.?
Ülke olarak güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık diyen AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atsız, şunları söyledi: ?Ülke olarak çok güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık. İftarlarımızda halkımızla buluşmaya gayret ettik. Ramazanın manevi ikliminden azami derecede faydalanmak için çalıştık. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı´nı kutluyorum.?
Bayramlaşmada kürsüye çıkan AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel şöyle dedi: ?Ramazan´ın bereketiyle bu güne geldik. Ramazan ayı içerisinde çok güzel haberlerde aldık. Büyüme oranları açıklandı ve ülkemiz yüzde 5 oranında büyüdü. Çok güzel bir haber oldu. Bütün bu gelişmeler inşallah Ramazan´dan sonrada devam edecek. Ramazan yoksulun halini anlamak için bize bir fırsattır. Ben, Ramazan Bayramı´nızı kutluyorum.?
Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise şöyle konuştu: ?Hayırlı bayramlar diliyorum. Bir Ramazan´ı daha huzur ve mutluluk içerisinde geçirdik. Allah´a ne kadar şükretsek azdır. İslam coğrafyasındaki kardeşlerimiz, huzur içerisinde bayram yaşayamadılar. En kısa zamanda inşallah huzura ve güvene kavuşurlar.?
Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da