AK ŞEMSETTİN CAMİİ´NDE ?MEVLİD´ COŞKUSU

AK ŞEMSETTİN CAMİİ´NDE ?MEVLİD´  COŞKUSU

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU?

Kocasinan İlçesi  - Turgut Reis Mahallesi´nde hizmet veren Ak Şemsettin Camii´nin -  Kur´an Kursu Derneği´nin öncülüğünde okutulan ?Mevlid-i  Şerif´ ile  Afrin´e düzenlenen ?Zeytin Dalı ? operasyonunda şehadete eren  Mehmetçiklerimiz başta  olmak üzere  bütün şehitlerimizin ruhu için dualar edilip, ikramlarda  bulunuldu?

Bayram yeri gibi al bayraklarla süslenen Kocasinan İlçesi  - Turgut Reis Mahallesi´nde hizmet veren Ak Şemsettin Camii´ nde olağan üstü bir coşku ve heyecan hakimdi bugün? 

Afrin´e düzenlenen ?Zeytin Dalı ? operasyonunda şehadete eren Mehmetçiklerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhu için Ak Şemsettin Camii Kur´an Kursu Derneği´nin öncülüğünde tertiplenen  ?Mevlid-i Şerif´ için tek yumruk olan mahalle sakinleri sabahın erken saatlerinden itibaren camiyi doldurup, gerçekleştirilen Kur´an Tilaveti ve okunan dualara eşlik ettiler?

Camiyi dolduran başta çocuklar olmak üzere bütün katılımcılara çeşitli ikramlarla zenginleştirilen etkinlikle ilgili olarak gazetemize bilgiler veren Dernek Başkanı Ali Dulda ?Şehitlerimizin ruhu ve Mehmetçiklerimizin başarısı için bu Mevlid etkinliğini tertipledik. Şehitlerimize Allah´tan rahmet askerlerimize başarılar diliyoruz? İnşallah cephede muzaffer olup sağ salim yuvalarına dönerler...? ifadesini kullandı?

Yaşanan coşkuya katkı veren mahallenin minik yürekleri de ikramlarla neşe bulup, cephede mücadele veren ağabeyleri için hayır duaları edip başarı dilediler?

HABER:   S.ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor