AK VEKİLLER´DEN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANLARA

AK VEKİLLER´DEN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANLARA

TEBRİK ZİYARETİ?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Mustafa Elitaş ve İsmail Tamer 31 Mart´ta gerçekleştirilen ?Mahalli İdareler´ seçimlerinde büyük başarı yakalayarak belediye başkanlığını kazanan Melikgazi, Kocasinan,Talas ve Hacılar İlçelerinin henüz çiçeği burnunda Belediye Başkanlarını ayı ayrı makamlarında ziyaret edip tebrik ettiler ve ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulundular?

Ak Vekillerin tebrik ziyaretlerindeki ilk durakları Melikgazi Belediyesi oldu. Başkan Mustafa Palancıoğlunu ziyaret edip ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulunan milletvekillerinden Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, örnek ve referans belediye Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nun açıklamış olduğu projelerin Melikgazililer tarafından beğenildiğini ve takdir gördüğü bunun bir ifadesi olarak büyük bir oy oranı ile seçerek adeta tasdik ettiklerini kaydetti?

Ekonomi eski Bakanı Mustafa Elitaş´da bu ziyaret ile bir bakıma Melikgazi Projelerine verilen onaya hayırlı olsun dediklerini ve Başkan Palancıoğlu´nu tebrik ederek her türlü destek ve katkının sağlanacağını kaydetti?

Vekil Tamer, bu seçimlerde Melikgazi´de partilerin değil projelerin adeta yarıştığını ve yarışı göğüsleyenin de yine Başkan Palancıoğlu olduğunun altını çizdi?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ?Nerede kalmıştık, diyerek hizmet ve yatırımlara devam edeceğiz. Biz kazanmadık, Kayserililer bize sorumluk verdi, güvendi. Şimdi sıra yatırımlarda bu açıdan kaybedecek zamanımız yok, Özellikle ekonomiyi artırıcı istihdama katkı sağlanacak yatırımlara öncelik verilecektir. Gönül ve sosyal Belediyecilik ilkemiz ise önceliklerimiz arasındadır? değerlendirmesinde bulundu?

Ziyaret sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile birlik ve beraberlik mesajları verilerek kazananın KAYSERİ olduğu vurgusu yapıldı.

/resimler/2019-4/6/1534004727428.jpg

Melikgazi´nin ardından rotayı Talas Belediyesi´ne çeviren Ak Vekilleri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın belediye girişinde karşıladı. Daha sonra makamda süren ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ?Allah sıhhat içinde başarılı güzel hizmetlerinizi, bilginiz ve tecrübenizle Talas´a aktarmayı nasip etsin. Size her zaman güvendik, Talas halkı ve Kayserili hemşehrilerimiz de güvendi.?değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş´da ?Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu´nun bıraktığı yerden hizmetleri daha da yukarı çıkartarak, Talas´ın hak ettiği yere sizin başkanlığınızda ulaşacağına inanıyoruz. Ben de bir Talas´ta ikamet eden biri olarak büyük bir mutluluk duydum. Tebrik ediyoruz.? diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, milletvekillerine seçim kampanyası döneminde desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ?Sizlere, il ve ilçe teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok uyumlu bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. Sonucunda çok şükür vatandaşımızın teveccühü ve Allah´ın izniyle sorumluluk gerektiren görevi aldık. İnşallah sizlerin yüzünü kara çıkarmayacak çalışmaları gerçekleştireceğiz.? şeklinde konuştu.

Ziyarette AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici ve Talas Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

/resimler/2019-4/6/1534325196941.jpg

Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatının da hazır bulunduğu Hacılar Belediyesi ziyaretinde Hacılar için yeni dönemde yapılacak projeleri hakkında bilgilerde alan Ak Vekiller ve beraberindeki İl Yönetim Kurlu Üyeleri, Başkan Özdoğan´a başarılar diledi.

Ekonomi eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Elitaş ziyaret te yaptığı değerlendirmede ?Doğan Başkanımızın başlattığı Hacılar´da ki kentsel dönüşüm projesi, sizin vekâlet ettiğiniz dönemde de aynı şekilde hızlı devam etti. İnşallah bu süreçte de sıfırdan yeniden başladığınız ama engin tecrübe ile aldığınız görevi başarı ile yerine getireceğinizi ümit ediyoruz. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.? İfadelerini kullandı.

Ziyaret geleneksel hale geldiği üzere hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile noktalandı?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı