AK BAŞKANLAR’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

AK BAŞKANLAR’DAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

“KAYSERİ MEDYASI ÜSTLENDİĞİ KAMU GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç öncülüğünde Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Ak Başkanlar Kayseri Medyası’nın üstlendiği kamu görevini layıkıyla yerine getirdiğini vurgulayıp, medyanın demokrasinin işler kılınmasında ki büyük rolüne dikkat çektiler.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç öncülüğünde Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’dan oluşan Ak Başkanlar heyetini Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyarette yaptığı değerlendirmede belediyelerin ve belediye başkanlarının her zaman gazetecilerin yanında olduğunun altını çizip, medya mensuplarının ülke için önemli bir görev ifa ettiğini vurgulayarak "Basın camiasındaki iş verenlerimiz çalışanlarının sigortasını 212 Basın Sigortası kanuna uygun yapmalı. Çünkü SGK'nin yeni belirlediği yılda 90 günlük yıpranmadan sadece basın kartı olanlar yararlanabilecek. Basın sektöründe ciddi bir değişim var. Gazi meclisimizden bir basın kanunu beklentimiz var. İnternet medyasını da içeren bir basın kanununa ihtiyaç var." değerlendirmesinde bulundu.

Konuk Ak Başkanlar adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da Kayseri Medyası’nın üstlendiği kamu görevini layıkıyla yaptığının altını çizip, Kayseri'nin uyum kültürü ruhuna uygun çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Sözlerinin devamında bütün kurumlar ve kuruluşlarla Kayseri'nin tanıtımı için el ele verilmesi gerektiğine vurgu yapan Büyükkılıç şunları kaydetti. "Pandemi sürecinde iyi bir noktaya geldik. Ancak daha da dikkatli olup arzu ettiğimiz rakamlara ulaşmamız lazım. Bu konuda basınımıza büyük iş düşüyor. Bugüne kadar gösterilen duyarlılığın bundan sonra da devam edeceğinden hiç şüphem yok. Yerel bağlamda basın camiasının her zaman arkasındayız. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Basın müzesi konusunda da üzerimize düşeni yapacağız."

Başkan Büyükkılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın "Erciyes ve Kayseri" açıklamasıyla ilgili olarak da "Kayseri, Nevşehir, Niğde ve Aksaray Kapadokya'nın 4 önemli şehridir. Biz birbirimizle daha güzel çalışmalarla yarışırız. Tüm illerimiz etle tırnak gibidir. Başkanımızın belki heyecanla belki de kendine göre değerlendirmeleri sonucunda sarf ettiği sözler var. Daha sonraki süreçte de hem arayarak hem de yazılı olarak üzerine düşeni, yapması gerekeni yaptı. Bence bu konular daha fazla konuşmaya değmez. Erciyes de yerinde duruyor Kapadokya da. Rasim kardeşimiz genç, dinamik bir arkadaşımız." İfadesini kullandı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da