AK PARTİ GEN. BŞK. ÖZHASEKİ RADYOLARDA

AK PARTİ GEN. BŞK. ÖZHASEKİ RADYOLARDA

AK PARTİ GEN. BŞK.YRD. ÖZHASEKİ: “KENDİMİZDEN EMİN ŞEKİLDE SEÇİMLERE GİRECEĞİZ”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri radyolarında ortak yayınlanan ‘Şehrin Gündemi’ programında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın sorularını cevapladı.

Kayseri radyolarında ortak yayınlanan ‘Şehrin Gündemi’ programında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın sorularını cevaplayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ilk olarak Suriyeliler meselesi ilgili soruya cevap verip Türkiye’nin güçlü olduğu sürece tüm dünya mazlumlarını kucaklayacağını vurgulayarak şöyle konuştu “Geçtiğimiz gün canlı yayında Suriyelilerle ilgili birtakım şeyler söyledim ve bunlar CHP’li trollerce gündem edildi, hakaretler edildi. Ben hala sözlerimde ısrarcıyım. Gerek insani gerekse inanç boyutunda bakıldığında da yaratılmış mahlukatın hepsine şefkat ve merhametle yaklaşmaktan başka bir bakış açısına sahip olamayız. Zulüm altında kalmış, vatanından olmuş gariban insanlara kapıyı kapatmak hiçbir vicdanın eseri olamaz. Üzerinde yaşadığımız Anadolu toprakları son yüzyılda mazlumlarının sığınma coğrafyası olmuştur. Türkiye güçlü oldukça dünyanın vicdanı olmaya, anaların göz yaşlarını dindirmeye ve tüm dünya mazlumlarını kucaklamaya devam edecek.”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki bir diğer soruda yeni kurulan siyasi partilerle ilgilenmediğini ifade edip “Kendimizden emin şekilde seçimlere gireceğiz” dedi ve ekledi “19 yıldır ülkede devrim niteliğinde işler yapan, hükümet etme noktasında aklınıza gelebilecek her türlü güzel işleri yapan ve geçmiş iktidarlarla kıyaslandığında hepsinden daha başarılı olan bir hükümetimiz var çok şükür. Sonra yıllardır Türkiye’de milletin başına bela olan bir vesayet rejimi vardı, bu bitti. Bunu da Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sağladı. Bundan dolayı da çok şükür diyoruz. Artık kimse ihtilal korkusu taşımıyor. Bu arada inançlar üzerinde baskı vardı. Özgürlükleri genişletme noktasında AK Parti yine son derece hassas davrandı. AK Parti, inançlı insanlar için de, Alevi, Kürt vatandaşlar için de son derede özgürlükleri açan bir ortam sağladı. Ve dünyaya Türk milletinin onurunu, dik duruşunu gösteren bir cumhurbaşkanımız var. Pandemi döneminde yani şu bir buçuk yılda bile onlarca büyük ve güzel işi başardık. Şimdi tüm bu güzellikleri yapan bir grup olarak kendimizden emin şekilde seçimlere gireceğiz. Kerameti kendinden menkul adamlar istedikleri kadar konuşsunlar, hiç ilgilenmiyoruz bile.”

Özhaseki programın sonunda “Biz çok çalışacağız, çok gayet edeceğiz ve nihayetinde de Allah’ın izniyle tüm zorlukları yendiğimiz gibi gönül coğrafyamızın da lideri olmaya devam edeceğiz. İmam-ı Şafi hazretlerine sorarlar, ‘ahir zamanda fitne doğduğunda hak ehli kimdir, nasıl buluruz bize bunu lütfen söyler misiniz?’ Cevap aynen şöyle, ‘düşman oklarını takip edin, kime gidiyosa hak ehli odur.’ Bizi dinleyen kardeşlerim ellerini vicdanlarına koysunlar. Düşman okları kime gidiyor? ABD’nin, AB’nin, FETÖ’cü hainlerin, IŞİD’ci ahlaksızlar tiplerin, PKK’lı bölücülerin yani bu milletin iyiliğini istemeyen kim varsa hepsinin hedefinde kim var? Düşman okları kime gidiyor? İşte onu bi düşünsünler hak ehlinin o olduğuna da kanaat getirsinler.” İfadesini kullanarak sözlerini noktaladı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı