AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ

AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ

‘GEÇMİŞ OLSUN’ TEMENNİSİNDE BULUNDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilimiz genelinde önceki gece yaşanan yoğun fırtınadan etkilenen ilimiz sakinlerine “Geçmiş Olsun” temennisinde bulunarak “Can kaybının yaşanmamış olması bir nebze de olsa tesellimiz oldu” ifadesini kullandı.

İlimizde saatteki hızı 110 kilometreye ulaşan rüzgar kenti savaş alanına çevirdi. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte gece yaşanan fırtınanın ortaya çıkardığı vehamet gözler önüne serilirken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilimiz sakinlerine geçmiş olsun temennisinde bulunarak “Kayseri'de meydana gelen ve bazı maddi zararlara yol açan şiddetli fırtınadan etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybının yaşanmamış olması bir nebze de olsa tesellimiz oldu.” İfadesini kullandı.

Öte yandan saatte hızı 110 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle birçok evin çatısı uçarken, şehir adeta savaş alanına döndü. Talas, Melikgazi ve Kocasinan ilçeleri başta olmak üzere çok sayıda mahallelerde binaların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına düzeyindeki rüzgarın oluşturduğu hasar ise gün ağarınca ortaya çıktı. Çatıdan düşen parçalar araçların üzerine düşerken, çok sayıda araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri vatandaşın mağdur olmaması için zarar gören araçlar için tutanak tutarken, itfaiye ekipleri de olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını sürdürdü. Sabah uyanarak işe gitmek isteyen vatandaşlar da araçlarını görünce büyük şok yaşadı. Fırtınanın etkili olduğu Akkışla ve Hacılar ilçelerinde ise okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Özellikle İldem – Beyazşehir ve Toki bölgesinde aşırı rüzgar nedeni ile binaları sallanan vatandaşlar endişeli bir gece geçirirken; bazı binaların yalıtım malzemelerinin söküldüğü gözlendi.

Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi Oymak Caddesi'nde bulunan 14 katlı Sümer Hukuk Plazanın 12'inci katında avukatlık bürosunun duvarı ise fırtınada yıkıldı. Bu sırada büroda kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Duvarın çökmesi ile odada bulunan eşyalar zarar gördü.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”