AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı içlerinde Kayseri’nin de bulunduğu 16 ilin daha ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti, Kayseri’de elinde bulundurduğu 11 ilçenin 8’in de değişikliğe gitti. 3’ün de ise mevc

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi merakla beklen Kayseri ilçe başkan adaylarını nihayet açıkladı.

Kayseri kamuoyunun günlerdir merakla beklediği AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarını Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin açıkladı.

30 Mart 2014’te yapılacak mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti, Kayseri’nin en yoğun nüfusuna sahip ilçesi olan Melikgazi’yi yeniden mevcut başkan Memduh Büyükkılıç’a emanet etti. Koltuğunu koruyan bir başka isimse İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol oldu. İki dönemdir görevini başarıyla sürdüren Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’ta mevcut yerini korudu.

AK Parti, Kayseri’de bazı ilçe başkan adaylarını da değiştirdi. Develi’de mevcut Başkan Recep Özkan’ın yerine Mehmet Cabbar aday olarak gösterilirken, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Rıza Başaran’ın yerine ise Çiftlik Belediye Başkanı Ali Taştan aday olarak kondu. AK Parti, belki de kamu oyunda en çok konuşulan ilçelerden olan Talas’ta de değişikliğe giderek Mevcut Başkan Rifat Yıldırım’ın yerine, adaylık başvuru süresinin son gününde Orta Anadolu Kalkınma ajansındaki görevinden istifa ederek Talas belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Mustafa Palancıoğlu’nda karar kıldı.

Son güne kadar herkesin üzerinde ittifak etiği isimlerden olan Ekrem Baktır, Hacılar’dan başkan adayı olarak gösterilmedi. Adaylık başvurusu yapmayan Mevcut Başkan Ahmet Herdem, seçilmesi durumunda koltuğunu geçtiğimiz dönemde AK Parti Hacılar ilçe başkanlığı görevinde bulunan Doğan Ekici’ye devir edecek.

5 dönemdir başkanlık yaparak Türkiye rekorunu elinde bulunduran ve “tadında bırakalım” diyerek adaylığını koymayan Kocasinan’ın efsanevi başkanı Bekir Yıldız’ın yerine ise partinin kurucu üyelerinden olan Kocasinan ilçe başkanlığını yapan ve gen süre içerisinde partide önemli görevlerde bulunan Mustafa Çelik gelecek. AK Parti Mart 2014 seçimlerine Yeşilhisar’da Abdulkadir Akdeniz, Özvatan’da ise Nasip Özsoy isimleriyle girecek.

Belediye Başkanlıkları CHP’de olan Akkışla’da Ali Ergül, Felahiye’de Vural Coşkun ve Sarız’da Ömer Akpınar, MHP’nin elinde olan Bünyan’da Şinasi Gülcüoğlu, Pınarbaşı’da ise Lütfi Ekinci seçmende AK Parti adına oy isteyecek isimler oldu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı