AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI’NDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI’NDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE  DESTEK

Kızılay ve Lösemi Haftası etkinlikleri kapsamında kan verip lösemi hastalarını ziyaret eden AK Parti Kayseri İl Teşkilatı güncel siyasetin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek siyasetçinin sadece politik kulvarda değil, hayatı

Kızılay Kan Merkezi tarafından parti binasında kurulan stantta teşkilat mensupları kan bağışında bulundu. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı'nın yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu Kızılay’a kan desteğinde bulundu.

 

Gün boyunca devam eden kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, kan bağışında bulunmanın önemine değindi. Dengiz; “Kızılay Haftası nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Kayseri'de de kan bağışları devam ediyor. Biz bu kampanyaya dahil olmak amacıyla, Sosyal İşler Başkanlığımız öncülüğünde teşkilatlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları ile kan verme seferberliğine başladık. Parti binasında teşkilat mensupları ile kan bağışında bulunduk”. Dünyanın birçok yerine yardım elini uzatan Kızılay, aynı zamanda çok ciddi yatırımlara imza atmıştır. Bu yatırımları yaparak, elde ettiği gelirle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım ulaştırmaktadır. Bizde teşkilatlarımız olarak böyle bir kuruluşa katkıda bulunmak istedik” dedi.

 

İç Anadolu Bölgesi Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Adem Tatar ise, kan kampanyasına destek veren AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’na ve teşkilatlarına teşekkür etti.

 

Öte yandan AK Parti Kayseri Sosyal İşler Başkanlığı üyeleri, Lösemi Haftası nedeniyle de  bir dizi ziyaretlerde bulundular.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, il yönetim kurulu ve Sosyal İşler Başkanlığı'ndan oluşan bir heyet ilk olarak Talasemi ve Lösemililer Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Faruk Başdemir'den dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı  üyeleri, buradaki ziyaretin ardından Dernek Başkanı Faruk Başdemir ile birlikte Lösemi hastası 7 yaşındaki Burak Atılgan ve 12 yaşındaki  Hayriye Benek'i evlerinde ziyaret etti. Çocukların durumu hakkında ailelerinden bilgi alan heyet, çocuklara  moral vermek amacıyla kukla ve robot hediye ettiler…

 



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı