AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ

BÜNYAN'I ZİYARET ETTİ

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Bünyan'ı ziyaret etti.

AK Parti Bünyan İlçe Başkanlığını ziyaret ile başlayan program Cuma namazı, Belediye binasını ziyaret ve saha incelemeleri ile devam etti. Ziyarette Bakan Taner yıldız'a Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, pandemi süreci başta olmak üzere yapılan çalışmalar ve devam eden faaliyetler hakkında Bakan Taner Yıldız'a bilgi verdiklerini belirterek," Belediye binamızda ağırladığımız Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Taner Yıldız ve teşkilat mensuplarımıza yaptığımız çalışmalar, devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdik. Sayın Bakanımız memleketimiz ve hemşehrilerimiz için olan her talebimizde kapılarını ardına kadar açtı. Desteğini her zaman üzerimizde hissettiğimiz Sayın Bakanımıza gösterdikleri yakın ilgi ve alakandan dolayı şahsım ve Bünyan'ımız adına teşekkür şükranlarımı sunuyorum." dedi.  

AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç'ta," Ne zaman Bünyan ve Bünyanlı için Sayın Bakanımızın kapısını çalsak  pozitif ayrımcılıkla ilçemiz ve hemşehrilerimizin taleplerine hassasiyetle eğildi. Bugünde kendilerine, yaşanan don ve dolu yağışı nedeniyle çiftçilerimizin yaşadığı mağduriyeti ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi yönündeki taleplerimizi aktardık. Bahçelik Sulama projesinde gelinen son noktayı ve alınan yolu anlattık. Yakutiye mahallemizde ilk ve orta dereceli okul projesinin hızlandırılması yönündeki taleplerimizi bildirdik. Her zaman ki hassasiyeti ve samimiyeti ile ilettiğimiz konulara yaklaşan  ve alakadar olan Sayın Bakanımıza şahsım, teşkilatım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise Türkiye'nin pandemi sürecindeki başarısına dikkat çekerek sürecin çok başarılı yönetildiğine dikkat çekti.

Sağlık alanında yapılan yatırımların ne kadar yerinde olduğu bu süreçte anlaşıldı diyen Yıldız," Bu süreçten ekonomik ve sağlık açısından çok fazla etkilenen ülkeler var.Hamdolsun sağlıkla alakalı bu yatırımlar yapılırken bu hastaneler çok büyük diye itiraz edenler oldu. Kayseri Hastanesi'ne projesinin neden büyük olduğunu söyleyenler oldu. Bu bir defa ihtiyacı hissediliyor. Aynı anda bütün hastaların hastaneye koştu bir anda bin 600 yataklı hastanemiz bize hiçbir sıkışıklık yaşatmadı. İlçelerimizde beldelerimize, mahallelerimiz hatta başka şehirlere dahi yetti, hizmet verdi. Sulama projeleri ile alakalı ödeneklerin tahsis edilmesi, okullarımızın bir an önce yapılması ile ilgili üzerimize düşen ne varsa tabii ki seve seve yapacağız. Yatırımlarımız inşallah hız kesmeden devam edecek. Çiftçilerimizi mağdur etmeyecek sorunlarıyla hep birlikte yakından ilgileneceğiz" dedi. 

Bakan Yıldız, Cuma namazı, belediye ziyareti ve saha incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı