AK PARTİ KILIÇDAROĞLU`NU SEÇİM SPONSORU YAPACAK

AK PARTİ KILIÇDAROĞLU`NU SEÇİM SPONSORU YAPACAK

Mahalli İdareler Seçimleri için start veren Ak Parti Kayseri il teşkilatı harcamalarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`ndan kazanılan tazminat paraları ile karşılamayı planlıyor... Konuya dair bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Me

Mahalli İdareler  seçimleri için start veren ve tüm dikkatini bu seçimlere odaklayan   AK Parti Kayseri il teşkilatının  CHP`den kazandığı tazminatlarla kampanyasını yürüteceği  öğrenildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki  konuya dair yaptığı değerlendirmede  "Afişlere Kılıçdaroğlu`nun adını sponsor yazacağız"ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun kendisine yönelik suçlamaları üzerine açtığı tazminat davalarını kazanan Başkan Özhaseki söz konusu davalardan kazandıkları paraları seçim çalışmalarında kullanacağını açıkladı.

Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü...  "Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP`liler hakkında toplam 19 dava açtık. Kılıçdaroğlu aleyhine 52, Şevki Kulkuloğlu aleyhine 27, Atilla Kart aleyhine 11, Deniz Baykal aleyhine de 10 bin liraya hükmedildi. Bunlar masraflarıyla birlikte 175 bin TL tutuyor. Diğer davalardan da masraflar hariç 100 bin lira civarında para bekliyoruz. Bunları önümüzdeki yerel seçim çalışmalarında kullanacağız. Kemal Bey merak etmesin, düzenleyeceğimiz faaliyetler sırasında sponsor olarak kendisinin adını da yazacağız "

Öte yandan  Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Büyükşehir Belediyesi çalışanları  tarafından açılan 30-40 dava daha  olduğu  öğrenilirken, Yargıtay kararı uyarınca onlara da tazminat ödemesi gerekeceği bildirildi.

Ayrıca, belediye görevlilerinin CHP`li milletvekilleri hakkında açtığı pek çok davanın yargı sürecinin  daha devam ettiğine dikkat çekilirken, hatırlanacağı üzere Büyükşehir belediye  Başkanı Mehmet   Özhaseki Kılıçdaroğlu`ndan daha önce kazandığı tazminatlarla bir süre  önce 3 bin 500 kilo sucuk alıp 3 bin 500 vatandaşa dağıtmıştı.



2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı