AK PARTİ MELİKGAZİ`DE 10`UNCU SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

AK PARTİ MELİKGAZİ`DE 10`UNCU SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, 10. Seçim Bürosu’nu Fatih Mahallesi’nde açtı. Düzenlenen açılışa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas

Açılışta konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okullar, sosyal donatılar ve modern yapılaşma ile bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, raylı sistem hattının bölgeye ayrı bir katma değer oluşturduğunu söyledi. Yapımı tamamlanan 32 derslikli ilköğretim okulunun 24 Şubat 2014 tarihi itibarıyla eğitim vermeye başlayacağını aynı hat üzerinde bulunan Ağırnas Kasaba’na kurulması düşünülen yüksekokul projesinin hayata geçirilmesi ile bölgenin cazibesini daha da artıracağı bilgisini veren Başkan Büyükkılıç, “Fatih Mahallemiz, planlı gelişen ve depreme dayanıklı olarak da bilinen en güzel semtlerimizden birisidir. Raylı sistem hattının mahallenin sonuna kadar uzatılmış olması, buraya ayrıca bir katma değer sağlamıştır. Burası, okulları, sosyal donatıları, planlı yapıları ve çevre düzenlemeleriyle güzel ve temiz bir semtimizdir. Özellikle hava kirliliği gibi bir sorunun yaşanmaması, devamında bağ ve sayfiye alanlarının ağırlıklı olduğu bir konumunda bulunması, ayrıca tarihi misyonu da bulunan Koramaz Vadisi’nde yer alması bölgeye ayrıca bir güzellik katmaktadır. Fatih Mahallemizi de yakından ilgilendiren Koramaz Vadisi adıyla bölgeyi içerisine alacak bir meslek yüksek okulunun kurulması ile ilgili çalışmayı başlatmış bulunmaktayız. Geçmiş yıllardan beri tarihi misyonuna uygun olarak gerek ipek halıları, gerek el dokuması kilimleri ve gerekse de Mimar Sinan’ın doğduğu bir bölge olması dolayısı ile burası bizim için önemlidir. Vatandaş olarak sizler ne istiyorsanız bizler onu hayata geçirmeye ve sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Buradaki 32 derslikli okulumuzun inşaatı çok şükür bitti. Okulumuz, 24 Şubat 2014 pazartesi günü eğitim vermeye başlıyor. Biz işin reklam boyutunda değil hizmet boyutundayız. Bizim bereketimiz, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamızdır. Bunun sonucu olarak şehrimize bereket getiriyor hizmet üretiyoruz” dedi.
Başkan Büyükkılıç ayrıca raylı sistem hattının son durağında bulunan alana yeni bir sosyal tesis yapımı için çalışmalara başladıkları müjdesini de vatandaşlarla paylaştı.
Yapılan konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demir birlikte kesti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı