AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS MEDYA GURUBUMUZU ZİYARETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS MEDYA GURUBUMUZU ZİYARETTİ

“MASKE KULLANIMINA AZAMİ DİKKAT ETMELİYİZ”

İlimizin tek kadın milletvekili Ak Partili Hülya Atçı Nergis medya gurubumuzu ziyaret edip, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Vekil Nergis giderek aratan Korona Virüs vakaların endişe yarattığına dikkat çekip, ilimizin tehlike sırındaki 6 şehirden biri olduğunu hatırlatarak “Pandemi sürecindeyiz. Sıkıntılı görünen 6 il var ve Kayseri de bu illerden biri. Vatandaşlarımızın azami dikkat göstermesi gerekiyor. Özellikle maske kullanımına çok daha dikkat etmemiz gerekiyor. Sosyal mesafeye dikkat etmek gerekiyor. Toplu organizasyonların ertelenmesi ya da çok dikkat edilerek yapılması gerekiyor” ifadesini kullanarak ilimiz sakinlerini uyardı.

İlimizin tek kadın milletvekili Ak Partili Hülya Atçı Nergis medya gurubumuzu ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Vekil Nergis meclis çalışmaları, ülke ve ilimiz gündemine dair haber merkezime değerlendirmede bulunup, salgınla ilgili uyarılarını yineleyerek şunları kaydetti.

“Önümüzdeki süreç 1 ekim itibariyle başlayacak. Geçen dönem meclis olarak yoğun bir çalışma geçirdik. Bayram öncesinde tatile girdik. Corona sürecinde de yoğun bir şekilde çalıştık. Önemli kanuni düzenlemeler yapıldı. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlar için kısa çalışma ödeneği ile alakalı önemli kanuni düzenlemeler çıkarıldı. Önümüzde de süreçte de 1 Ekim tarihi itibariyle meclis çalışmaya başlayacak. Tabi biz milletvekilleri olarak meclisteki çalışmalarımız yasama faaliyetlerimizin dışında kalan zamanlarda da sürekli Kayserideyiz.    Onlarla bir araya geliyoruz. Bize ulaşan sorunlarının çözümü noktasında etkin bir çalışma içerisindeyiz. Ak Partili vekiller olarak. Kayseri , Ankara’da önemli bir temsil oranına sahip. Ak Partiden 6 vekil varız 3 tane eski bakanımız var. İl başkanımızla, büyükşehir belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarımızla sürekli diyalog içindeyiz.

 Mecliste kadın erkek fırsat komisyonu başkan vekiliyim. Önümüzde de süreçte de aynı şekilde çalışmalar devam edecek. Ayrıca kadına karşı şiddetin önlenmesiyle ilgili kurulmuş olan alt komisyonunda başkanıyım. Alt komisyon çalışmaları uzun süredir devam ediyor. Önümüzde de süreçte rapor aşamasına geldi raporu ibraz edeceğiz. Malum biz kadına karşı şiddetin önlenmesi noktasında çok önemli kanuni düzenlemeler yaptık sözleşmeler imzaladık. 6284 çıktığından beri etraflı bir çalışma yapılmadı. Nitekim bu noktada da 6284 ün bir revizyona ihtiyaçı var. Bizim yaptığımız komisyon çalışması tam bu konuyla alakalı. 6284 ün uygulanması aşamasında uygulamada çıkan sorunlarla alakalı kanunda yapılması gereken revizyonlar, ek yönetmelikte çıkarılması gereken yönetmelikle ilgili önemli bir çalışmamız var. Yeni yasama döneminde komisyon olarak raporumuzu biz büyük millet meclisine ibraz edeceğiz. Bu rapor önemli bir yol göstergesi olacak.

Pandemi sürecindeyiz. Sıkıntılı görünen 6 il var ve Kayseri de bu illerden biri. Vatandaşlarımızın azami dikkat göstermesi gerekiyor. Özellikle maske kullanımına çok daha dikkat etmemiz gerekiyor. Sosyal mesafeye dikkat etmek gerekiyor. Toplu organizasyonların ertelenmesi ya da çok dikkat edilerek yapılması gerekiyor. Çünkü sağlık çok önemli bağlık olmadan hiçbir şey olmuyor.“



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı