AK PARTİ’DE BU HAFTA NÖBETÇİ VEKİL İSMAİL TAMER

AK PARTİ’DE BU HAFTA NÖBETÇİ VEKİL İSMAİL TAMER

“SİYASET YAPACAĞIZ DİYE KAYSERİ’Yİ KÖTÜLEMEYİN”

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllar başarı ile gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Milletvekili İsmail Tamer nöbet tutup ilimiz sakinlerinin sorunlarına çözüm aradığı uygulama kapsamında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplayan Vekil Tamer, Kayseri için yapılacak olan projelerin Ankara’da takipçileri olduklarının altını çizerken ”Siyaset yapacağız diye Kayseri’yi kötülemek Kayseri ile ilgili olanı farklı yönde göstermenin hiçbirimize faydası olmaz ” ifadelerini kullanarak muhalefet milletvekillerine yaptıklarının yanlış olduğu uyarında bulundu.

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllar başarı ile gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Milletvekili İsmail Tamer nöbet tuttuğu uygulama kapsamında tertiplenen basın toplantısında ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunup; medya mensuplarının sorularını cevapladı.

Vekil Tamer sözlerinin başında, “Siyaset yapacağız diye Kayseri’yi kötülemek Kayseri ile ilgili olanı farklı yönde göstermenin hiçbirimize faydası olmaz. Aramızdaki kısır döngü ve çekişmeler hiçbirimizi bir yere getirmez” sözleri ile muhalefet milletvekillerini uyarıp şunları kaydetti. “Geçen hafta itibariyle meclis çalışmalarımıza başladık. Orada yaklaşık 25 uluslar arası sözleşmeyi de geçen hafta itibariyle de bitirmiş olduk. Meclis çalışmalarımız devam ediyor. Ankara’da ki siyasi ortam neticesinde de mümkün olduğu kadar herkesin her partinin her partili milletvekilinin birbirlerine olan saygısını, sevgisini ön plana çıkmasında Türkiye adına büyük kazançlar olacağını buradan da ifade ediyoruz. Yine Kayseri milletvekilleriyle olan irtibatımızı da en üst seviyede devam ettirmeye çalışıyoruz. Çünkü kavganın galibi olmaz diyoruz. Dolayısıyla burada hep pozitif mesajlar vermeye çalışıyoruz. Biz Kayseri’deki diğer milletvekili arkadaşlarımızla hep iyi geçinmeye ve onlarla birlikte neler yapabileceğimizi tartışma yoluna gidiyoruz. Özellikle şunu çok gereksiz ve anlamsız bulduğumu da belirtmek istiyorum. Özellikle siyaset yapacağız diye Kayseri’yi kötülemek Kayseri ile ilgili olanı farklı yönde göstermenin hiçbirimize faydası olmaz. O açıdan ben tüm değerli partili arkadaşlarımıza buradan yine seslenmek istiyorum. Kesinlikle biz birlik ve beraberlik içerisindeki hareketimizle Kayseri kazanır, ülkemiz kazanır. Aramızdaki kısır döngü ve çekişmeler hiçbirimizi bir yere getirmez. “.

Sözlerinin devamında Kayseri için yapılacak olan projelerin Ankara’da takipçileri olduğunun altını çizen Vekil Tamer şöyle konuştu. “Başlangıçta her yerin bir sıkıntısı vardır. Şehir Hastanesine ulaşımda sıkıntılar vardı. Büyükşehir Belediyemizin üstün gayretleriyle ulaşım sıkıntısı ortadan kalktı. Belsin'den Şehir Hastanesi'ne yapılması gereken raylı sistemi geçen hafta itibariyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile görüştüğümüzü ve aldığımız bilgiler çerçevesinde bu yıl içerisinde projelerin bittiğini ve ihaleye çıkacağını söyledi. Sadece orası değil, havaalanının tüm projeleri hazır, ihale aşamasında. Biz de takipçisiyiz. Biliyorsunuz hızlı trenin de projeleri yapılmış vaziyette. Ama ekonomik nedenlerle bir miktar geriye atılmıştı. Onun da ihalesinin yapılacağını ifade ettiler. Ankara'daki işlerimizin takibi yönünde de çalışmalarımız devam ediyor. “.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı