AK PARTİ’DE NÖBETÇİ VEKİL İSMAİL EMRAH KARAYEL

AK PARTİ’DE NÖBETÇİ VEKİL İSMAİL EMRAH KARAYEL

“FETÖ İLE MÜCADELEDE EN DİK DURAN PARTİYİZ”

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllar başarı ile gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Milletvekili İsmail Emrah Karayel nöbet tutup ilimiz sakinlerinin sorunlarına çözüm aradığı uygulama kapsamında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplarken, Fetö’nün siyasi ayağı tartışmasına ilişkin olarak, “Bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz, bu hususu iddia eden kim varsa iddialarını ispata davet ediyorum. Bu ülkede FETÖ ile mücadeleyi en başarılı olarak yapan, Fetö ile mücadelede en dik duran parti AK Partidir” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllar başarı ile gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi. Milletvekili İsmail Emrah Karayel nöbet tuttuğu uygulama kapsamında tertiplenen basın toplantısında ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunup; medya mensuplarının sorularını cevapladı.

Milletvekili İsmail Emrah Karayel sözlerinin başında ilimize yapılacak projelere ilişkin bilgiler verirken, havaalanının genişletilmesi ve yeni terminal binasıyla ilgili çalışmaların 2020 yılı içerisinde başlayacağını kaydetti. Vekil Karayel ayrıca, Kültür ve Turizm Müdürlüğünün girişimleriyle Devlet Tiyatrolarının 28 Şubat’ta İskender Pala’nın Leyla ile Mecnun oyununu ilimizde oynayacağını müjdeleyerek şunları kaydetti; ”Özellikle Kayserimizle ilgili projeler konusunda birkaç şey söylemek istiyorum. Malumunuz en önemli projelerimizden bir tanesi havaalanı projesi. İnşallah 2020 yılı içerisinde havaalanının genişletilmesi ve yeni terminal binasıyla ilgili çalışmayı da başlatmış olacağız. Bu müjdeyi de buradan hemşerilerimizle paylaymış olalım. Bunun Kayserimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kayseri’nin turizminin gelişmesi anlamında yapılan çalışmaları merkezi hükümet anlamında, bakanlık anlamında hem de Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları hepimiz yakından takip ediyoruz ve bunlar için özellikle havaalanı olmazsa olmazdır. Yine turizm çalışmaları anlamında Soğanlı’nın hem balon turizmi anlamında hem oradaki Kapadokya’nın başkenti olan Kayserimizin turizm anlamında geliştirilmesiyle ilgili de yoğun çalışmalar yapılıyor. Kültür Turizm Müdürlüğümüzle de görüştük onlar da oradaki evlerin butik otele çevrilmesi olmak üzere birçok hususu konuşmuş olduk. Sadece Soğanlı özelinde değil, Kayseri özelinde de birçok konuyu görüşme fırsatımız oldu. Bunları da yakından takip ediyoruz. Kış turizmi anlamında da Erciyes çok önemli bir yere sahip. Yapılan çalışmaların giderek artırılması konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Orada turizmcilerin yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz. Çünkü hem yabancılar için yılbaşı döneminde hem 15 tatilde Erciyes’te boş yer yoktu. Dolayısıyla yeni tesislerin açılmasıyla birlikte çalışmalar devam edecek. Kayseri’nin kültür ve sanat hayatını da önemsiyoruz. Kayseri, Anadolu’nun kültür ve sanat başkentidir. Bu kapsamda devlet tiyatrosunun gelmesiyle ilgili çalışmalar da var. Bunun da müjdesini vermiş olalım. İnşallah Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar neticesinde inşallah Devlet Tiyatroları oynamaya başlayacak. Tarihi de vermiş olalım. 28 Şubat’ta ilk oyun sahnelenecek. İlk oyun da İskender Pala’dan Leyla ile Mecnun oyunu olacaktır. Tiyatro severlere bunu da aktarmış olalım.“.

Basın mensuplarının son günlerde sıkça dillendirlen ‘Fetö’nün Siyasi Ayağı’ sorusuna ilişkin, AK Parti’nin ülkede FETÖ ile mücadeleyi en başarılı olan, Fetö ile mücadelede en dik duran parti olduğunu vurgulayan Vekil Karayel “Bu hususla ilgili CHP Genel Başkanının yaptığı çeşitli açıklamalar ve tabiri caizse aba altından AK Partiye sopa gösterme çalışmaları var. Bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bu hususu iddia eden kim varsa CHP Genel Başkanı da olabilir, eski Genelkurmay Başkanı da olabilir iddialarını ispata davet ediyorum. Aksi halde müfteri olduklarını söylemek istiyorum. AK Parti olarak bu ülkede FETÖ ile mücadeleyi en başarılı olarak yapan, hükümet ve devlet olarak da Fetö ile mücadele de en dik duran parti ak Partidir. Kendi içerisini en başta temizleyen parti AK Partidir. Cumhurbaşkanımız Fetö ile mücadelesindeki duruşu da diğer herkese örnek olmalıdır. Elinde belge olan herkesi belgelerini açıklamaya davet ediyorum. Böyle söylemler üzerinden AK Partiyi töhmet altında bırakmaya çalışanları da aslında kendilerinde olan hataları kendi özellikle danışmanları içerisinden kaç kişinin fetö ile ihtisaslı çıktığını CHP Genel Başkanının aslında hepimiz biliyoruz. AK Parti olarak bizim alnımız açık, yüzümüz ak. Dolayısıyla bu konuyla ilgili gizleyecek saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Bize Fetö ile mücadele konusunda kimsenin söz söyleyecek durumu olduğunu düşünmüyorum. “.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı