AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN EĞİTİME DESTEK

AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN EĞİTİME DESTEK

ÖZHASEKİ: AK BELEDİYELERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA İHTİYAÇ DUYDUĞU EKİPMAN DESTEĞİ SAĞLAYACAK

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin talimatının ardından AK Partili Belediyeler, Covid-19 sürecinde uzaktan eğitim alan dezavantajlı öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için harekete geçti. Özhaseki konuya dair yaptığı değerlendirmede "AK belediyelerimiz, öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu başta tablet, bilgisayar ve televizyon gibi ekipman desteği sağlayacak. Ayrıca imkanları ölçüsünde servis, EBA Destek Merkezlerine internet, kırtasiye, görüntü ve ses sistemi desteği de verecek" ifadesini kullandı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın koordinesinde dayanışma kampanyası başlatan AK Partili Belediyeler, uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet, bilgisayar ve televizyon desteğinin yanı sıra; servis, EBA Destek Merkezlerine internet, kırtasiye, görüntü ve ses sistemi desteği sağlayacak. Ayrıca AK Belediyeler imkânları ölçüsünde EBA Destek mobil araçları vasıtasıyla dezavantajlı bölgelere de hizmet verilebilecek.

Eğitimde fırsat eşitliğinin bütün çocuklara sağlanması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, çocukların geleceğine katkı sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Milli Eğitim Bakanlığı’na salgınla mücadele sürecinde destek olmaya hazır olduklarını kaydeden Özhaseki, “Pandemi süresince vatandaşlara hizmette adeta yeni bir çığır açan AK Belediyelerimiz, Milli Eğitim Bakanlığımıza ve uzaktan eğitimde dezavantajlı olan yavrularımıza destek olmak için yeni bir kampanya başlattı. AK Belediyelerimiz; öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu başta tablet, bilgisayar ve televizyon gibi ekipman desteği sağlanacak. Ayrıca AK Belediyelerimiz imkanları ölçüsünde servis, EBA Destek Merkezlerine internet, kırtasiye, görüntü ve ses sistemi desteği verecek. Her AK Partili belediyemiz öncelikle kendi bölgesindeki öğrenciler, sonrasında da diğer bölgelerdeki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Hedefimiz, ihtiyaç sahibi ailelerimize ve çocuklarımıza yeni eğitim-öğretim hayatlarında yalnız bırakmamaktır” şeklinde konuştu.

AK Partili belediyeler pandemi süresince ekipler kurarak VEFA Sosyal Destek Grupları içerisinde vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermişlerdi. Ayrıca AK Partili belediyelerden bazıları son olarak filyasyon ekibine destek vermek adına yemek, araç ve şoför temininin de bulunmuşlardı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı